364
TUTUSTU mitä me osaamme ja teemme
TUTUSTU mitä me osaamme ja teemme

Close

Osaamisalueet

ota yhteyttä

Haluan siirtyä digitaaliseen dimensioon

Valdation:
* Etunimi:
* Sukunimi:
Yritys:
Puhelinnumero:
* Sähköposti:
Maa:
* Viesti:
Successfully sent!
Could not send the mail, try again later!
KAHVIA VAI TEETÄ? Piipahda luonamme.

Blog toukokuuta 03, 2016

Digital Manufacturing - Digitaalinen tuotanto

Me Enfolla tiedämme, että koko valmistavalla teollisuudella on edessään mullistuksia. Muutosten moottorina toimivat digitaaliset trendit ja mahdollisuudet, joita joskus kutsutaan myös neljänneksi teolliseksi vallankumoukseksi.

Valmistavan teollisuuden yritysten digitaalinen kypsyysaste on vaihteleva. Jotkut hyödyntävät digitaalisia ratkaisuja vain hyvin vähän, vaikka jokin osa yrityksestä saattaakin olla jo pitkällä esimerkiksi tuotannonohjausjärjestelmien käytössä. Ja sitten on niitä, jotka ymmärtävät digitaalisuuden arvon ja yhdistävät muutosvision, ohjauksen ja sitoutumisen investoimalla uusiin mahdollisuuksiin. Sinunkin yrityksesi on valittava tie: olla edelläkävijä ja astua Enfon digitaaliseksi dimensioksi kutsumaan suuntaan tai sitten ”odottaa ja katsoa, mitä tapahtuu”.

”Älykäs teollisuus” ratkaisee tulevaisuuden

Kehitys tapahtuu hyvin nopeasti. Odottaminen voi osoittautua erittäin kalliiksi kokeiluksi. Esimerkiksi Ruotsin hallitus on sitä mieltä, että älykäs teollisuus (Ruotsin vastine Saksan Teollisuus 4.0:lle) on pitkällä aikavälillä tärkein seikka maan tulevaisuudelle.
Tekniikka ja tietotaito ovat jo olemassa. Haasteena on luoda uusia liiketoimintamalleja, jotka yhdessä teknisten panostusten kanssa luovat lisäarvoa uusien käyttöalueiden ja palveluiden kautta. Me Enfolla tiedämme vastaukset kysymyksiin ”miten, mitä ja miksi”, sillä olemme toteuttaneet ratkaisuja useille jo aikaisessa vaiheessa digitalisoitumisen valinneille asiakkaillemme. Nämä ratkaisut eivät rajoitu vain tuotantoon ja myyntiin vaan kattavat koko liiketoiminnan.

Ratkaisuja ja kehitystä yhteistyön kautta

Enfolla on tarvittava asiantuntemus ja kapasiteetti digitaaliseen muuntautumiseen eli siihen, että voit astua kohti digitaalista dimensiota. Lähestymistapamme on rajat ylittävä: työskentelemme kompetenssialueillamme ja otamme haltuun koko tuotantoketjun eli tuotannon/valmistuksen, tuotekehityksen, markkinoinnin ja myynnin, patentit ja takuut, huollon ja asiakaspalvelun sekä liiketoiminnan tuen. Muutokseen tarvitaan kokonaisote niin IT-infrastruktuurista ja tietovirroista kuin myös prosessityöstä ja tietoanalyyseistä.

Tästä voit lukea lisää ajatuksistamme, työstämme, menetelmistämme ja jo tekemistämme projekteista.
Voit toki myös ottaa meihin yhteyttä, jos haluat tietää lisää siitä, kuinka voimme auttaa yritystäsi.


Lue Outokummun matkasta digitaaliseen dimensioon Enfon kanssaDigital Manufacturing – when traditional industry meets the platform economy