364
TUTUSTU mitä me osaamme ja teemme
TUTUSTU mitä me osaamme ja teemme

Close

Osaamisalueet

ota yhteyttä

Haluan siirtyä digitaaliseen dimensioon

Valdation:
* Etunimi:
* Sukunimi:
Yritys:
Puhelinnumero:
* Sähköposti:
Maa:
* Viesti:
Successfully sent!
Could not send the mail, try again later!
KAHVIA VAI TEETÄ? Piipahda luonamme.

Blog kesäkuuta 21, 2016

10 hyvää syytä hankkia yritysohjelmistot pilvestä

Näinä päivinä yhä useampi yritys pohtii ohjelmistojen hankkimista pilvestä. Yritysten toimintaympäristö on voimakkaassa muutoksessa. Vanhalla tavalla ei voida toimia ja uutta liiketoimintaa tulee kehittää, koska vanha ei enää vedä. Tämän päivän yritysten työntekijät tekevät pääasiallisesti työtään erilaisia ja eri tarpeisiin tehtyjä ohjelmistoja käyttäen. Pilvestä hankittavat ohjelmistot on hyvä keino vastata näihin haasteisiin, joita kohtaamme tämän hetken yrityksissä. Miksi? Tässä 10 hyvää syytä.

1. Joustavuus
Elämme keskellä voimakasta muutosta. Liiketoiminnoissa pitää pystyä reagoimaan joustavasti niihin muutoksiin, joita kohtaamme päivittäisessä työssämme. Pilvestä ohjelmistojen hankkiminen on joustavampaa

2. Nopeus
Uutta toiminnallisuutta tarvitaan nopeasti. Pilvestä hankituilla ohjelmistoilla palveluiden käyttöön saaminen on nopeaa, puhutaan tunneista eikä viikoista kuten aikaisemmin.

3. Ei pääoman sitomista
Pilvipalveluista maksetaan käytön mukaan, joten ei tarvitse maksaa etukäteen suurta summaa, eikä käyttöönotosta tule isoja kustannuksia

4. Automaattiset ohjelmistojen päivitykset
Päivittäminen tapahtuu palveluntarjoajan toimesta, ei tarvita omaa IT henkilöstöä

5. Varmistukset ja palautukset
Kun käytetään pilvipohjaisia palveluita, niin ei tarvitse huolehtia monimutkaisista varmistuksista. Tieto on varmistettuna pilvessä ja käytettävissä silloin kun siihen on tarvetta.

6. Parempi tiedon jakaminen
Pilvi antaa mahdollisuuden työntekijöiden olla aina ajantasalla asiakirjojen osalta. Asiakirjoja on helppo katsoa ja työstää yhdessä omien työntekijöiden sekä asiakkaiden kanssa

7. Työskentely paikasta riippumatta
Ainoastaan edellytetään yhteyttä Internettiin, työntekijät voivat tehdä työtänsä mistä tahansa työpaikalla, kotoa ja liikkeellä. Tämä joustavuus lisää työntekijöiden tuottavuutta.

8. Kustannussäästöt
On monia syitä miksi pilvipalvelut on edullisempia, ehkä tärkeimpänä on suuruuden ekonomia. Iso määrä käyttäjiä alentaa kustannuksia.

9. Tietoturva
Kun tietoa varastoidaan pilveen, tietoturvaan on satsattu paljon. Kukaan ohjelmistoja pilvestä tarjoava toimittaja ei halua tulla mainituksi julkisuudessa puutteellisesta tietoturvasta.

10. Kilpailukyky
Pilvi antaa pienemmällekin yritykselle suuren yrityksen mahdollisuudet. Aikaisemmin vain isoimmilla yrityksillä oli mahdollisuus ottaa käyttöön tiettyjä ohjelmisto-ominaisuuksia, tämä johtui siitä että niiden hinta oli korkea ja niiden käyttöönotto vaati isoja projekteja. Nyt tällaista toiminnallisuutta voi ostaa pilvestä huomattavasti edullisemmin.

Uskon vahvasti, että tämän päivän dynaamisesti toimivalle yritykselle on suurta hyötyä liiketoimintaansa, jos he hankkivat ohjelmistonsa pilvipalveluiden kautta.

Tuomas Nousiainen
Account Manager, License Sales
Enfo