364
ota yhteyttä

Haluan siirtyä digitaaliseen dimensioon

Valdation:
* Etunimi:
* Sukunimi:
Yritys:
Puhelinnumero:
* Sähköposti:
Maa:
* Viesti:
Successfully sent!
Could not send the mail, try again later!
KAHVIA VAI TEETÄ? Piipahda luonamme.

Information Logistics helmikuuta 02, 2016

Digitaalinen dimensio nopeuttaa kassavirtaa

Yrityksesi kassavirtaa voi merkittävästi tehostaa automatisoimalla, integroimalla ja digitalisoimalla laskujen käsittelyä, tiedonsiirron ja maksuliikenteen palveluja. Nopea käsittelyaika, pienemmät kustannukset ja helpompi toteutus tekevät taloushallinnosta entistä fiksumpaa.

Digitaalisissa palvelukanavissa laskutuksen hallinta on paljon tehokkaampaa kuin perinteinen käsin tehtävä rutiinityö. Standardoitujen digitaalisten prosessien ansiosta Enfo voi kehittää uusia palvelukokonaisuuksia ja ratkaisuja, jotka uudistavat yrityksesi laskutuksen ja maksuliikenteen. Yrityksesi laskutuksen tuominen digitaaliselle dimensioon tapahtuu tiiviissä yhteistyössä kanssamme, jotta ratkaisu on teille paras mahdollinen.

Saapuvien ja lähtevien laskujen, perinnän ja ERP-toimintojen yhdistäminen sujuvoittaa kassavirran hallintaan. Käsittelyn nopeutuessa taloushallinnon kustannukset pienenevät.

Palveluvalikoimassamme ovat esimerkiksi myynti- ja alihankkijalaskujen käsittely, energiayritysten laskutuksen hallinta sekä taloushallinnon konsultointipalvelut.

Enfon teknisen osaamisen ja liiketoiminnan tuntemuksen avulla pystymme luomaan yrityksellesi järkevän kokonaisratkaisun, joka kattaa esimerkiksi laskujen käsittelyn, maksuliikenteen, tietojen arkistoinnin ja muut informaatiologistiikan osa-alueet. Erikoisalojen asiantuntijamme voivat kartoittaa organisaationne prosessit. Näin osaamme ehdottaa juuri teille sopivia Business Intelligence- ja analytiikkaratkaisuja sekä prosessien ja sovellusten innovointi- ja kehityspalveluja. Kokonaisvaltainen ratkaisu toteutetaan aina vaiheittain, jotta se kulkee samassa tahdissa organisaation digitaalisen kehittymisen kanssa. Tuloksena on tehokkaan toimivat sähköiset palvelut.

Luonnollisesti ratkaisut ja palvelut räätälöidään yrityksesi toiveiden ja tarpeiden mukaisiksi.

”Toimintoja tehostamalla pystyimme vastaamaan suurten ikäluokkien eläköitymisestä johtuvaan työvoiman puutteeseen.”

Kari Perälä, Controller, Imatran kaupunki

YHTEYSTIEDOT

Ari Voutilainen
Director
Sähköposti:
ari.voutilainen@enfo.fi
Puhelin:
+358 447 193 443
Henrik Grannas
Myyntijohtaja
Sähköposti:
henrik.grannas@enfo.fi
Puhelin:
+358 443 355 257
TUTUSTU mitä me osaamme ja teemme
TUTUSTU mitä me osaamme ja teemme

Close

Osaamisalueet