364
ota yhteyttä

Haluan siirtyä digitaaliseen dimensioon

Valdation:
* Etunimi:
* Sukunimi:
Yritys:
Puhelinnumero:
* Sähköposti:
Maa:
* Viesti:
Successfully sent!
Could not send the mail, try again later!
KAHVIA VAI TEETÄ? Piipahda luonamme.

Service & Asset Management

Service & Asset Management yrityksen omaisuuden digitaaliseen hallintaan

Digitaalisessa dimensiossa todelliset ja virtuaaliset hyödykkeet sulautuvat yhteen. Kiinteän omaisuuden ja resurssien seurantaan sisältyy nykyään yhtä lailla virtuaalisten kuin fyysisten tilojen sekä resurssien hallinta. Jatkuva tavoitettavuus ja työelämän muuttuvat tarpeet edellyttävät vastauksia fyysisestä sijannista riippumatta. Digitalisaatio tuo lukemattomia uusia tapoja hallita yrityksen resursseja älykkäästi. Tärkeintä on tehdä monimutkaisesta yksinkertaista.

Kyky hallita tehokkaasti useita rinnakkaisia prosesseja on välttämätöntä eri toimialoilla rakennusteollisuudesta kiinteistökauppaan ja palvelutuotantoon. Työmääräysten, ostotapahtumien, materiaalien, palvelutasosopimusten ja reklamaatioiden kattava seuranta edellyttää aiempaa älykkäämpiä ja yksinkertaisempia prosesseja. Enfon asiakastoimialojen tuntemus sekä syvällinen kokemus esimerkiksi IBM Maximo-ratkaisusta ja sen hyödyntämisestä palvelu- ja ylläpitotehtävissä auttavat sinua käytännönläheisesti. 

Me neuvomme ja tuemme kaikessa mikä edistää yrityksesi liiketoimintaa, kuten yrityksesi liiketoimintaprosessien optimoinnissa, uusien järjestelmien käyttöönotossa ja kehittämisessä, samoin kuin tukipalveluissa.

Yrityksesi tavoitteita voivat olla esimerkiksi käytettävyysajan pidentäminen, ylläpidon kustannustehokkuuden parantaminen, sääntelyvaatimusten täyttäminen tai koordinoinnin sekä tehokkuuden parantaminen sähköisissä palveluissa tai kaikki näistä. Me pyrimme kaikin keinoin varmistamaan, että yrityksesi Koko matka lisäarvoon™ digtaalisella dimensiossa onnistuu. Toisin sanoen autamme yritystäsi saamaan parhaan hyödyn investoinneista ja saavuttamaan niille asetetut tavoitteet mahdollisimman nopeasti.

yhteystiedot

Henrik Grannas
Myyntijohtaja
Sähköposti:
henrik.grannas@enfo.fi
Puhelin:
+358 443 355 257
TUTUSTU mitä me osaamme ja teemme
TUTUSTU mitä me osaamme ja teemme

Close

Osaamisalueet