364
ota yhteyttä

Haluan siirtyä digitaaliseen dimensioon

Valdation:
* Etunimi:
* Sukunimi:
Yritys:
Puhelinnumero:
* Sähköposti:
Maa:
* Viesti:
Successfully sent!
Could not send the mail, try again later!
KAHVIA VAI TEETÄ? Piipahda luonamme.

Information Logistics

Digitaalinen laskutuksen hallinta on nopeaa ja varmaa

Kuvittele, että yrityksesi koko laskutusprosessi tapahtuisi automaattisesti ja digitaalisesti! Tilinauhat, päivitetyt asiakassopimukset ja tiedotteet hintamuutoksista lähtevät aina automaattisesti tarpeen mukaan joko työntekijöille, alihankkijoille tai asiakkaille. Kun valitset yrityksesi kumppaniksi Enfon, voimme toteuttaa tämän lupauksen osana digitaalisen aikakauden älykkäitä talousprosesseja.

Digitalisointi tarkoittaa, että sähköisiä kanavia ja formaatteja hyödyntämällä paperille tulostettujen tietojen käsittelyä voidaan merkittävästi vähentää. Enfo auttaa organisaatiotasi ottamaan käyttöön juuri teidän toimintaanne parhaiten soveltuvat ja tehokkaimmat käytännöt. Digitaalisella aikakaudella laskut, asiakastiedotteet ja muut asiakirjat toimitetaan oikeille vastaanottajille sähköisiä kanavia pitkin oikeassa muodossa ja tietoturvallisesti.
 
Tarvittavat palvelut suunnitellaan ja toteutetaan aina yrityksesi tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Enfon kokonaisvaltaiseen palveluun sisältyvät esimerkiksi seuraavat prosessit:
 
Myyntilaskupalvelu 
Digitaalisen myyntilaskutuksen ansiosta riittää, että toimitat laskutustiedot kerran meille. Käsittelemme nämä tiedot ja toimitamme ne vastaanottajalle joko sähköisesti tai paperilla, yrityksesi käyttämän toimintamallin mukaisesti.
 
Ostolaskupalvelu
Enfo muuntaa kaikki ostolaskut sähköiseen muotoon nopeasti ja luotettavasti alkuperäisestä toimitustavasta riippumatta. Palveluun sisältyvät paperilaskujen skannaus ja sähköisten ostolaskujen käsittely sekä toimittaminen (e-laskupalvelu ja sähköpostitse toimitettavat laskut) hyväksymismenettelyn edellyttämässä muodossa. Tavoitteenamme on lisätä jatkuvasti automaatiota ostolaskujen käsittelyprosessissa.
Voimme esimerkiksi tehostaa laskujen kohdistusta lisäämällä automaattisesti kohdistettavien ostolaskujen ja tilausten tai sopimusten määrää. Samalla epäselvien tai puutteellisten laskujen käsittely vähenee, jopa poistuu prosessin alkuvaiheessa. Nämä tavoitteet on helppo saavuttaa ostolaskupalveluun sisältyvän älykkään varmistusjärjestelmän avulla.
 
Energiayritysten laskutuksen hallinta
Tarjoamme myös kokonaisratkaisua, jossa laskutusprosessit on valmiiksi räätälöity energiayhtiölle sopiviksi.
 
Konsultointipalvelut
Asiakaskeskeisten konsulttipalvelujemme tavoite on auttaa yrityksiä optimoimaan laskutukseen liittyvät prosessit ja muu tietoliikenne niin, että toiminnot sujuvat automaattisen vaivattomasti.
 
Tarjoamme laadukasta ja luotettavaa palvelua, ja varmistamme, että ratkaisu on helppo mukauttaa uusiin tavoitteisiin, tarpeisiin ja käyttäjien toiveisiin. Se on meidän tapamme toimia digitaalisella aikakaudella. 

yhteystiedot

Ari Voutilainen
Director
Sähköposti:
ari.voutilainen@enfo.fi
Puhelin:
+358 447 193 443
Henrik Grannas
Myyntijohtaja
Sähköposti:
henrik.grannas@enfo.fi
Puhelin:
+358 443 355 257
TUTUSTU mitä me osaamme ja teemme
TUTUSTU mitä me osaamme ja teemme

Close

Osaamisalueet