364
ota yhteyttä

Haluan siirtyä digitaaliseen dimensioon

Valdation:
* Etunimi:
* Sukunimi:
Yritys:
Puhelinnumero:
* Sähköposti:
Maa:
* Viesti:
Successfully sent!
Could not send the mail, try again later!
KAHVIA VAI TEETÄ? Piipahda luonamme.

Payment monitoring and debt collection services

Vapauta pääomaa siirtämällä saatavat digitaaliseen dimensioon

Saatavien ammattitaitoinen hoito on organisaation likviditeetin peruskivi. Maksujen automaattiset valvonta- ja perintäprosessit nopeuttavat saatavien kotiuttamista ja pienentävät luottotappioita, lisäämättä lainkaan yrityksesi työmäärää.

Saatavien tehokas hallinta takaa, ettei yrityksesi pääomaa sidota tehottomasti, vaan se on käytettävissä tuottaviin tarkoituksiin. Koko prosessin sähköistäminen vähentää manuaalisen selvittelyn tarvetta, mikä puolestaan nopeuttaa saatavien kotiuttamista. Automaation avulla voidaan myös luoda muistutusprosesseja, jotka minimoivat luottotappiot ja varmistavat, että yrityksesi maksuvalvonta ja perintä ovat voimassaolevan lainsäädännön sekä uusimpien käytäntöjen mukaisia.

Kun ulkoistat osto- ja myyntireskontrasi Enfolle, maksuvalvonta tuottaa automaattisesti viitesuoritukset avoimille saataville. Enfo kohdistaa viitteelliset maksut automaattisesti ja hyvittää ne asiakkaalle.

Organisaatiosi voi joustavasti päättää, kuinka automaattinen järjestelmä käsittelee epäselvät maksut. Velan erääntyminen aloittaa automaattisen muistutusprosessin, joka etenee vapaaehtoisesta perinnästä tarvittaessa aina oikeudelliseen perintään ja mahdolliseen jälkiperintään asti.

Enfon maksuvalvonta- ja perintäpalvelut ovat osa Financial Process Services -palveluiden Order to Cash -toimintoketjua.

YHTEYstiedot

Ari Voutilainen
Director
Sähköposti:
ari.voutilainen@enfo.fi
Puhelin:
+358 447 193 443
Henrik Grannas
Myyntijohtaja
Sähköposti:
henrik.grannas@enfo.fi
Puhelin:
+358 443 355 257
TUTUSTU mitä me osaamme ja teemme
TUTUSTU mitä me osaamme ja teemme

Close

Osaamisalueet