364
ota yhteyttä

Haluan siirtyä digitaaliseen dimensioon

Valdation:
* Etunimi:
* Sukunimi:
Yritys:
Puhelinnumero:
* Sähköposti:
Maa:
* Viesti:
Successfully sent!
Could not send the mail, try again later!
KAHVIA VAI TEETÄ? Piipahda luonamme.

Planning & Forecasting

Suunnittelu ja ennustaminen keskittyy liiketoiminnan kehittämiseen

Onko näköpiirissä yrityksen uudelleen järjestelyitä, yrityskauppa, fuusio tai muu merkittävä muutos? Tehdäänkö yrityksessäsi budjetti uudestaan monta kertaa vuodessa ja paljon aikaa kuluu vaikeaselkoisten taulukoiden tuijottamiseen? Jos tarvitset tehokkaampaa suunnittelua ja ratkaisua, jolla luodaan tietoa tulevaisuudesta, Enfolta löytyy apu prosessiesi parantamiseen ja virtaviivaistamiseen – jotta sinä säästät aikaa ja energiaa.

Jos budjetointi- ja ennustamistyökalunasi on Excel tai jokin muu kirjanpidollinen malli, yrityksen kasvusta ja muutoksista voi seurata paljon haasteita. Tietojen oikeellisuuden varmistaminen ja epätarkkuuksien selvittäminen vaikeutuu. Valtavia laskentataulukoita ja niiden sisäänrakennettua logiikkaa ymmärtää usein vain yksi tai kaksi ihmistä koko organisaatiossa. Ilman selkeästi määriteltyjä prosesseja, yksinkertaisia virheitä tulee väistämättä varsinkin edestakaisin läheteltävien dokumenttien kanssa.

Budjetoinnin ja suunnittelun tuki, jossa otetaan huomioon muuttuvat tarpeet, säästää resursseja ja antaa työntekijöille mahdollisuuden keskittyä liiketoiminnan kehittämiseen. Monien onnistuneiden budjetointi- ja suunnitteluprojektien myötä Enfolla on tarvittava kokemus auttaa suunnittelemaan yksinkertaisempia, sujuvampia ja fiksumpia ennustamisratkaisuja.

Enfon asiantuntijat yhdistävät business controlling ja teknistä osaamista, jotta ratkaisu sopii juuri sinun yrityksellesi. Yhteistyössä asiakkaamme kanssa pystymme rakentamaan ja toimittamaan järjestelmiä pitäytyen sovitussa aikataulussa, budjetissa ja toiminnallisuustasossa, jopa ylittäen odotuksesi.

Me Enfolla työskentelemme johtavien budjetointi- ja suunnitteluohjelmistojen kanssa, mukaan lukien IBM Cognos TM1, Effectplan ja Anaplan. Iteratiivisen, kehitystä, yhteistyötä ja tuotantoa yhdistelevän lähestymistavan ansiosta voit maksimoida tiedonsiirron sekä optimoida ajan- ja resurssienkäyttösi. Jotta projekti toteutetaan mahdollisimman vahvasti liiketoimintaa palvellen, aloitamme työt ”pilotilla”. Näin voit nähdä tuloksia nopeasti ja varmistua, että ratkaisua vastaa odotuksia ja käyttäjien tarpeita.

TUTUSTU mitä me osaamme ja teemme
TUTUSTU mitä me osaamme ja teemme

Close

Osaamisalueet

ota yhteyttä

Kari Vierikka
Myyntijohtaja
Sähköposti:
kari.vierikka@enfo.fi
Puhelin:
+35 8 405 002 187

LUE LISÄÄ OSAAMISESTAMME