364
ota yhteyttä

Haluan siirtyä digitaaliseen dimensioon

Valdation:
* Etunimi:
* Sukunimi:
Yritys:
Puhelinnumero:
* Sähköposti:
Maa:
* Viesti:
Successfully sent!
Could not send the mail, try again later!
KAHVIA VAI TEETÄ? Piipahda luonamme.

Purchase Invoice Services

Sähköinen ostolaskujen käsittely säästää aikaa ja rahaa

Paperimuotoisten ostolaskujen käsittely ja hyväksymiskierto ovat paljon resursseja vieviä prosesseja. Ostolaskutuksen sähköistäminen yhteistyössä Enfon kanssa kehittää yrityksesi tai organisaatiosi prosessia ja parantaa sen kustannustehokkuutta.

Ostolaskujen käsittelyn automatisointi nopeuttaa laskujen kiertoa ja vähentää samalla virheitä, tehostaa sisäistä valvontaa ja lisää prosessien läpinäkyvyyttä. Sähköistäminen myös eliminoi aikaa vievää manuaalista työtä ja selvittelyä, millä voidaan saavuttaa yli 50 %:n kustannussäästöt.

Enfo muuntaa kaikki ostolaskut sähköiseen muotoon nopeasti ja luotettavasti alkuperäisestä toimitustavasta riippumatta. Palveluun sisältyy paperilaskujen skannaus sekä sähköisten ostolaskujen käsittely ja toimittaminen hyväksymismenettelyn edellyttämässä muodossa. Palveluun voidaan sisällyttää myös muiden asiaankuuluvien dokumenttien skannaus aina maksumuistutuksista mittarinlukukortteihin ja asiakaskohtaisiin kampanjoihin.

Enfo pyrkii kasvattamaan ostolaskuprosessisi automaatioastetta jatkuvassa yhteistyössä yrityksesi kanssa. Tavoite voidaan saavuttaa esimerkiksi kasvattamalla tilauksiin tai sopimuksiin automaattisesti kohdistettavien laskujen osuutta sekä vähentämällä puutteellisten tai virheellisten laskujen määrää prosessin alussa. Enfon palveluihin sisältyvä älykäs validointipalvelu varmistaa yrityksesi automaatioasteen jatkuvan kasvun.

Enfon ostolaskupalvelut ovat osa Financial Process Services -palveluiden Purchase to Pay -toimintoketjua. Yrityksesi palvelutaso voidaan myös laajentaa toimintojen koko ketjun kattavaksi, täydeksi ulkoistukseksi, johon sisältyvät SaaS-ohjelmistot ja ostoreskontrarutiinien automaatio.

YHTEYstiedot

Ari Voutilainen
Director
Sähköposti:
ari.voutilainen@enfo.fi
Puhelin:
+358 447 193 443
Henrik Grannas
Myyntijohtaja
Sähköposti:
henrik.grannas@enfo.fi
Puhelin:
+358 443 355 257
TUTUSTU mitä me osaamme ja teemme
TUTUSTU mitä me osaamme ja teemme

Close

Osaamisalueet