364
ota yhteyttä

Haluan siirtyä digitaaliseen dimensioon

Valdation:
* Etunimi:
* Sukunimi:
Yritys:
Puhelinnumero:
* Sähköposti:
Maa:
* Viesti:
Successfully sent!
Could not send the mail, try again later!
KAHVIA VAI TEETÄ? Piipahda luonamme.

Sales Invoice Services

Sähköiset myyntilaskupalvel ut nopeuttavat kassavirtoja

Kuinka paljon aikaa sinun yritykselläsi kuluu laskujen lähettämiseen, maksujen jäljittämiseen ja kassavirran tarkkailuun? Näiden toimintojen sähköistäminen Enfon myyntilaskupalvelujen avulla automatisoi prosessisi ja tekee yrityksesi myynnin laskuttamisesta yksinkertaisempaa, sujuvampaa ja älykkäämpää.

Sähköisen palvelun avulla vähennät merkittävästi paperien käsittelyä tai pääset siitä jopa kokonaan eroon ja varmistat samalla, että laskut menevät perille turvallisesti ja oikeassa muodossa. Tämä näkyy konkreettisesti käyttöpääoman tehokkaampana hallintana ja saatavien nopeampana kotiuttamisena. Automaattisen laskutusprosessin tehokkuus tuottaa lisäksi 30–50 %:n kustannussäästöt.

Enfon kattava palvelu auttaa sinun yritystäsi ja organisaatiotasi ottamaan käyttöön juuri sen toimintaan parhaiten soveltuvat ja tehokkaimmat käytännöt. Sinun tarvitsee vain toimittaa materiaalit meille, olivat ne sitten laskuja tai muita kohdennettuja ja yksilöllisiä markkinointiviestejä, liitteitä tai asiakirjoja. Enfo käsittelee tiedot, toimittaa ne vastaanottajalle ja huolehtii maksujen seurannasta ja perinnästä sekä asiakirjojen arkistoinnista. Sen lisäksi, että Enfon palvelut toimittavat tiedot sinun yrityksesi tietojärjestelmän tuottamassa muodossa, ne parantavat laskutustietojen laatua ja tarkkuutta säännöllisillä, automaattisilla tarkastuksilla.

Enfo voi toimittaa myyntilaskusi joko sähköisessä muodossa tai paperilla. Palvelumme ja konsulttimme voivat käyttää lukuisia eri jakelukanavia, kuten kuluttajien ja yritysten verkkolaskut, suoramaksut, sähköpostilaskut sekä väritulostus, kuoritus ja postitus. Valitse omien asiakkaidesi tarpeisiin parhaiten vastaava vaihtoehto yhdessä Enfon kanssa.

Enfon myyntilaskupalvelut ovat osa Financial Process Services -palveluiden Order to Cash -toimintoketjua. Yrityksesi palvelutaso voidaan myös laajentaa toimintojen koko ketjun kattavaksi, täydeksi ulkoistukseksi.

MUUT OSAAMISALUEET JA TARJOOMAT

TUTUSTU mitä me osaamme ja teemme
TUTUSTU mitä me osaamme ja teemme

Close

Osaamisalueet

YHTEYstiedot

Ari Voutilainen
Director
Sähköposti:
ari.voutilainen@enfo.fi
Puhelin:
+358 447 193 443
Henrik Grannas
Myyntijohtaja
Sähköposti:
henrik.grannas@enfo.fi
Puhelin:
+358 443 355 257