TUTUSTU mitä me osaamme ja teemme
TUTUSTU mitä me osaamme ja teemme

Close

Palvelut

Ota yhteyttä

KAHVIA VAI TEETÄ? Piipahda luonamme.

Blogi tammikuuta 25, 2017

Palvelimista palveluiksi!

Digitaalisen aikakauden nopeissa liikkeissä on vaikea pysyä asiakkaiden vaatimusten, uusien, mahtavien tekniikoiden ja alusta alkaen diginatiiveiksi kasvaneiden työntekijöiden tasalla. Toisaalta nämä samat tekijät tarjoavat niille yrityksille liiketoiminnan muutoskapasiteetin, joilla on rohkeutta ottaa se suuri askel.

Enfon e-manin liiketoiminnan kanssa hankkimassa Connect-yksikössä meillä on joitakin vertauskuvia ja periaatteita, jotka ohjaavat työtämme asiakkaiden, tekniikan ja työtoverien kanssa, ja uskomme niiden olevan elintärkeitä asiakkaidemme onnistuneelle liiketoiminnalle digitaalisessa maailmassa. 

Palvelimista palveluiksi


Tärkein tarjoomamme on integrointi palveluna – ja paino on sanalla palvelu. Me ymmärrämme, että IT-toimitusten muuttuessa aiemmista omista konesaleista nykyisen pilvi-infrastruktuurin mahdollistamaan luotettavuuteen ja skaalautuvuuteen erottautuminen joukosta ja lisäarvo siirtyvät palvelimista palveluun.

Ystävällinen kyllä käy -asenne


Siksi kaikessa tekemisessämme, oli se sitten ratkaisutyöpajojen pyörittämistä, vaatimusten tasapainottamista, (uudelleen-)priorisointia tai jatkuvaa tukea, olemme tosissamme ja ylläpidämme ystävällisen asenteen. Näemme mahdollisuuksia ja otamme muutoksen vastaan avoimin mielin. Meille muutos on uusia mahdollisuuksia ja parempi hintasuhde asiakkaalle.

Tarjooma alusta loppuun


Geometrinen vertauskuvamme on ympyrä. Otamme vastaan toimeksiantoja vain, jos voimme soveltaa kokonaisvaltaista lähestymistapaamme, ja näemme kaikki osat toisiinsa liittyvinä ja toisistaan riippuvina. Innovaatiotyöpajojen tulee voida muuntua todellisiin kehitysprojekteihin, ja kaiken suunnittelemamme osalta me kannamme operatiivisen ratkaisuvastuun. Full stack -kehittäjiemme ja devops-tiimiorganisaatiomme ansiosta kaikki näkökulmat otetaan varmasti huomioon. Meidän kanssamme asiakaskokemus on mutkaton ja sujuva, eikä mikään osa jää huomiotta.

Tulevaisuudessa ei ole palvelimia


Jännittävintä on se, että matka on vasta alussa. Tähän mennessä tärkeimmät toimituksemme ovat olleet integrointitoimituksia, järjestelmien integroimista toisiinsa sekä työläiden ja virhealttiiden manuaalisten tehtävien automatisointia. Kun kehitimme omaa integrointialustaamme palvelinpohjaisesta virtuaaliseksi ja edelleen palvelimettomaksi, huomasimme, että meidän kykymme, teknologiamme ja asenteemme sopivat myös moniin muihin käyttötapauksiin. 

Jatkakaamme myöhemmissä blogiteksteissä siitä, miten luomme digitaalisen liiketoiminnan mahdollistavia konsepteja, jotka menevät integrointiratkaisuja pidemmälle ja niiden yli, ja kuinka ohjaamme asiakkaamme perinteisistä konesalipalveluista uuden sukupolven hallittuun pilveen.


Magnus Molin,
Enfo Integration

RELATED COMPETENCE AREA