TUTUSTU mitä me osaamme ja teemme
TUTUSTU mitä me osaamme ja teemme

Close

Palvelut

Ota yhteyttä

KAHVIA VAI TEETÄ? Piipahda luonamme.
Anders Wasen

maaliskuuta 14, 2016

Mielenkiintoista edistystä pilvipalveluiden hallinnassa

Käytitpä sitten julkisia tai yksityisiä pilvipalveluita, voit optimoida käyttökokemustasi pilvipalveluiden hallintatyökaluilla ja -prosesseilla. Yksi pääkehitysalueista hallinnoitujen palvelujen tarjonnassa ovat pilvipalvelujen välityspalvelut. Välityspalvelujen ydinajatuksena on välittää asiakkaalle erilaisia suunnittelu-, toimitus-, hallinta-, valvonta- ja raportointiratkaisuja eri palveluntarjoajien (kuten AWS, Azure ja Softlayer) tarjoamille palveluille.

Kun huomioidaan saatavilla olevien palvelujen, teknologioiden ja hinnoittelumallien koko kirjo, ei kokonaisuuden hallinta tehokkaalla tavalla olekaan välttämättä aivan yksinkertaista. Palvelut voivat pitää sisällään erilaisia itsepalveluun perustuvia käyttöliittymäratkaisuja, tarjontajärjestelmiä kuvaavia sekä mittaamista ja laskutusta koskevia ratkaisuja, työmäärän optimointia määriteltyjen toimintatapojen avulla, palveluhakemistoja, tallennus- ja verkkoresurssien konfigurointia tai parannettua resurssinhallintaa palvelua hallinnoivien toimittajien avulla.

Jotta välityspalvelut toimisivat mahdollisimman tehokkaalla tavalla, hyviä työkaluja tarvitaan paitsi tarjottavien palvelujen ymmärryksen ja toiminnan edistämiseksi, myös tarvittavien toimenpiteiden automatisointia ja yksinkertaistamista varten.

Las Vegasissa järjestetyssä InterConnect 2016 -konferenssissa oli mahtava tilaisuus osallistua mielenkiintoiseen ja innostavaan esittelyyn.

Esittelyssä havainnollistettiin uuden ohjelmiston toimintaa, jolla voidaan selättää välityspalveluita aiemmin haitanneet ongelmat. IBM Gravitant -palvelun monikanava-alusta ja usean eri palveluntarjoajan tuki pitää sisällään koko välityspalveluprosessin, jonka käyttöönotto tuo asiakkaalle todellista lisäarvoa.

Aiomme tutustua prosessiin tarkemmin, jotta voimme arvioida sen tarjoamia mahdollisuuksia meille ja asiakkaillemme.

Saat lisätietoja seuraavalta verkkosivulta: Http://www.gravitant.com/.. Lue lisää myös Gravitantin yhteydestä hybridi-IT:hen. Tämä ehkä hieman puolueellinen teksti sisältää paljon hyödyllistä tietoa: http://resources.gravitant.com/wp-content/uploads/mp/files/whitepapers/files/hybrid-it-through-cloud-brokerage-for-better-business-outcomes.v3.pdf

Jussi Piipponen,
Lead Consultant, Offering Development, Enfo