364
TUTUSTU mitä me osaamme ja teemme
TUTUSTU mitä me osaamme ja teemme

Close

Osaamisalueet

ota yhteyttä

Haluan siirtyä digitaaliseen dimensioon

Valdation:
* Etunimi:
* Sukunimi:
Yritys:
Puhelinnumero:
* Sähköposti:
Maa:
* Viesti:
Successfully sent!
Could not send the mail, try again later!
KAHVIA VAI TEETÄ? Piipahda luonamme.

toukokuuta 22, 2015

Kehitämme ja uudistamme asiakaspalveluamme jatkuvasti, sillä haluamme aina vastata parhaimmalla mahdollisella tavalla asiakkaidemme tarpeisiin. Kehitystyömme kulmakiviä ovat joustavuus, tehokkuus ja tinkimätön halu palvella asiakkaitamme!

 

Vuoden alusta siirryimme tiimimuotoiseen asiakaspalvelumalliin, jossa jokaisen asiakkaan palvelusta vastaa juuri kyseisen asiakkaan asioihin perehtynyt tiimi – yhdestä sähköpostiosoitteesta ja tiimin omasta puhelinnumerosta. Uudella tavalla varmistamme yhdenmukaiset toimintatavat ja laadukkaan palvelun kaikissa tilanteissa. Tiimimuotoisen palvelun avulla voimme myös paremmin mitata palvelujen toimintaa ja parantaa sen tavoitettavuutta.

Meille on tärkeää, asiakkaamme voivat keskittyä omaan liiketoimintaansa ja jättää sovitut asiat Enfon huolehdittavaksi. Ollaan yhteydessä – asiakaspalvelumme ammattilaiset HennaKariPerttiAnitaPirjoEeva-MariSatuKatriJenni-MariAnne ja Anu auttavat sinua kaikissa Enfon Talousprosessipalveluihin liittyvissä asioissa!

 

Kiireellisissä tilanteissa puhelin on tehokkain palvelukanava, ota silloin suoraan yhteyttä oman palvelutiimisi puhelinnumeroon. Kiireettömät ja paljon lisätietoa edellyttävät työpyynnöt hoituvat sujuvasti myös sähköpostin (customerservice.zender@enfo.fi) kautta.