TUTUSTU mitä me osaamme ja teemme
TUTUSTU mitä me osaamme ja teemme

Close

Palvelut

Ota yhteyttä

KAHVIA VAI TEETÄ? Piipahda luonamme.

toukokuuta 22, 2015

IT-palveluiden ulkoistaminen on ollut jo pitkään yleistä suomalaisten yritysten keskuudessa, mutta nyt alalla eletään ostamisen muutosta: Raja liiketoimintaprosessien ja IT-ulkoistusten osalta on häviämässä ja yritykset ulkoistavat IT-palveluiden ja sovellusten ohella liiketoimintaprosesseja ostamalla samalta kumppanilta laajoja palvelukokonaisuuksia, josta löytyvät niin prosessit, sovellukset kuin IT-palvelutkin.

 

IT:n ja taloushallinnon välille on kuitenkin perinteisesti jäänyt harmaa alue, joka ei ole kenenkään vastuulla. Yritykset ovat viime aikoina havahtuneet siihen, että taloushallinnon kilpailukykyä voidaan parantaa, kun talousrutiineihin ja IT:hen liittyvät työt siirretään niihin erikoistuneelle toimittajalle. Tämän ansiosta yritys voi vapauttaa talousjohdon resursseja liiketoiminnan strategiseen kehittämiseen, tiedolla johtamiseen ja jatkuvaan ennakointiin.

IT-alan palvelutarjoajille asiakkaiden ostokäyttäytymisen muutos merkitsee muutosta myös heille itselleen, sillä pelkkä IT:n tai taloushallinnon osaaminen ei riitä, vaan on osattava yhdistää molemmat puolet. Enfolla on pitkä historia molemmista osa-alueista. Uskon, että voimme tarjota näiden kahden osa-alueen yhdistämisestä ratkaisun, joka palvelee asiakkaitamme parhaimmalla mahdollisella tavalla.

 

Edessäsi on ensimmäinen uutiskirjeemme. Haluamme kertoa Enfon toimintaan liittyvistä uutisista, palveluista, tuotteista ja trendeistä jatkossa neljä kertaa vuodessa – tarkkaile siis sähköpostiasi! Jos mielessäsi on aihe, josta haluaisit erityisesti kuulla lisää, niin lähetä meille viesti osoitteeseen communications.enfo@enfo.fi.

 

Tero Saksman, Managing Director, Enfo Zender Oy