TUTUSTU mitä me osaamme ja teemme
TUTUSTU mitä me osaamme ja teemme

Close

Palvelut

Ota yhteyttä

KAHVIA VAI TEETÄ? Piipahda luonamme.

helmikuuta 26, 2016

Uusi, uljas API Connect

Kuunneltuani toinen toistaan kiinnostavampia ihmisiä ja keskusteltuani heidän kanssaan IBM InterConnect -tapahtumassa olen vakuuttunut siitä, että juuri innovointinopeus ja -mahdollisuudet uusien liiketoimintamallien alalla luovat nopeasti suurinta mahdollista lisäarvoa.

Niissä API-rajapinnoilla on suuri rooli. IBM julkisti tapahtuman yhteydessä täysin uuteen uskoon muokatun ratkaisun nimeltä API Connect. Erittäin kiinnostavaan uutuuteen on sulautettu yhdyskäytävä API-palvelujen luomista, tallentamista, pyörittämistä ja hallinnointia varten. Uusi IBM-ratkaisu epäilemättä auttaa yrityksiä ja organisaatioita ymmärtämään API:tä kokonaisuutena ja kehittämään palveluja luovasti yritystason arkkitehtuurin yhteyteen. Tällä tulee olemaan todellista mullistavaa vaikutusta –IBM näyttää nyt vieneen API-työkalut aivan uudelle tasolle.

Hyvin toteutettu API voi toimia verkkosisällön jatkeena melko vaivattomasti, ja yrityksen tarpeisiin mukautuvat, toimivat ratkaisut tuottavat sitä kaikkein tärkeintä eli nopeaa liiketoimintahyötyä.

Me Enfolla olemme havainneet API:n mielenkiintoisuuden ja autamme ja neuvomme monia asiakkaitamme siihen liittyvissä strategioissa ja toteutuksessa. Ainakin nämä asiat kannattaa ottaa huomioon ennen investointipäätöksiä:

  • Laadi selkeä strategia.
  • Analysoi mahdollinen liiketoimintahyöty.
  • Ole luova. Ota yrityksen strategiatyöhön mukaan useita ihmisiä.
  • Analysoi ajankohtaisia liiketoimintaan ja tietotekniikkaan kohdistuvia haasteita.
  • Kysy esimerkiksi, mitä vaikutusta tietojen avaamisella tai uuden mobiilialustan tukemisella olisi.

Voimme asiantuntemuksellamme auttaa yritystäsi strategiatyössä. Ota yhteyttä, niin puhutaan lisää kiinnostavista API-asioista!

Magnus Strömer,
Sales Manager, Enfo