TUTUSTU mitä me osaamme ja teemme
TUTUSTU mitä me osaamme ja teemme

Close

Palvelut

Ota yhteyttä

KAHVIA VAI TEETÄ? Piipahda luonamme.

Ketterää ja Liiketoimintalähtöistä Taloussuunnittelua - marraskuuta 24, 2016 - marraskuuta 25, 2016

Aamiaistilaisuus Anaplan-suunnitteluratkaisuista

Suunnitteluratkaisuilta tänä päivänä haetaan liiketoimintalähtöisyyttä, läpinäkyvyyttä ja ketteryyttä. Anaplan on pilvipohjaisten suunnittelujärjestelmien toimittaja, joka on kasvanut valtavalla vuosivauhdilla. Vuoden 2016 ensimmäisen vuosipuoliskon aikana se keräsi yli 200 uutta asiakasta. Tilaisuuden asiakaspuheenvuorosta vastaa A-Katsastuksen Business Controller. Hän kertoo projektista, jossa 10 viikossa uudistettiin talouden suunnittelujärjestelmä kansainvälisen konsernin tarpeisiin. Hanke oli yksi ensimmäisistä Anaplan-ratkaisuista Suomessa.

radisson blu plaza, mikonkatu 23, 00100 helsinki 

Torstaina 24.11.2016 klo 8-10 


A-Katsastuksen Business Controller Tero Välimaa kertoo A-Katsastuksen Anaplan -käyttöönottoprojektista, jossa uudistettiin 10 viikon aikana konsernin koko taloussuunnittelun kokonaisuus. Järjestelmä on nyt ollut käytössä yli vuoden ja puheenvuorossa kerrotaan millainen järjestelmäprojekti oli kokonaisuudessaan ja miten uusi ratkaisu on vastannut odotuksia. Puheenvuorossa Teron kanssa keskustelemassa on Enfo Rongon Satu Pitkänen, joka on ollut mukana useissa suunnitteluratkaisuiden uudistushankkeissa. Ennen Enfo Rongoa Satu toimi projektipäällikkönä Suomen ensimmäisessä Anaplan-projektissa. Asiakascasen lisäksi seminaarissa tutustutaan järjestelmään käytännönläheisesti esittelemällä sen toimivuutta ja käyttäjäystävällisyyttä demon muodossa.


Tervetuloa mukaan


ILMOITTAUTUMINEN >>

 

OHJELMA: 

8:00 Aamiainen katettu

8:15 Tilaisuuden avaus ja johdatus päivän aiheeseen

8:30 Anaplan - Ketterä pilvipohjainen suunnitteluratkaisu - Kari Vierikka & Jari Salmela, Enfo 

9:00 Kahvitauko

9:15 Konsernin suunnittelujärjestelmän kokonaisuudistus – kokemukset projektista ja suunnitteluprosessien läpiviennistä uudella järjestelmällä - Tero Välimaa, A-Katsastus

9:45 Yhteenveto ja aikaa keskustelulle

10:00 Tilaisuus päättyy