TUTUSTU mitä me osaamme ja teemme
TUTUSTU mitä me osaamme ja teemme

Close

Osaamisalueet

Ota yhteyttä

KAHVIA VAI TEETÄ? Piipahda luonamme.
Digital Dimension Vibes tapahtuma 1.11.2016

Tapahtuma - marraskuuta 01, 2016

Digital Dimension Vibes 2016

Aika: ti 1.11.2016 klo 8-12 
Paikka: Clarion Hotel Helsinki, Tyynenmerenkatu 2 (Ruoholahti) 
Ilmoittautuminen >>

Tervetuloa Enfon järjestämään Digital Dimension Vibes -tapahtumaan Helsinkiin. Tilaisuuden ohjelma sukeltaa digitaaliseen dimensioon käytännönläheisten esimerkkien kautta. Tapahtuma on suunnattu tietohallinto-, talous- ja liiketoimintajohdolle.

Startupit ovat usein mittari eri alojen nouseville trendeille - mikä on seuraava "big thing", mihin trendiin kannattaisi nyt hypätä mukaan? Herättelevä keynote startup-asiantuntijalta antaa näkökulmaa oman liiketoiminnan kehittämiseen ja aitoon uudistamiseen. 

Digitalisaatio ja siihen liittyvien teknologioiden nopea kehittyminen tarjoavat uusia mielenkiintoisia liiketoimintamahdollisuuksia asiakkaillemme. Miten kehittää innovatiivisia liiketoimintaratkaisuja Enfon osaamista hyödyntäen?  Tähän kysymykseen parhaiten osaa vastata asiakkaamme ja siksi annammekin lavan heille. Ohjelman kaksi trackia koostuvat asiakkaittemme puheenvuoroista. 

Digital Dimension Vibes 2016 ohjelma

PUHUJAT

Sami Kuusela

Sami Kuusela on liikemies, jonka Hupparihörhö-yritys etsii startupeja suuryrityksille kumppaneiksi ja ostettavaksi. Ensimmäisen yrityksensä Klakin Kuusela perusti vuona 1997. Sen jälkeen startup-yrityksiä on riittänyt, eikä mikään niistä ole tehnyt Kuuselasta upporikasta. Vielä. Hupparihörhö, eli Hoodie Dude, lanseerasi keväällä Underhood-yritystietopalvelun (http://underhood.co), jonka avulla yritystiedon etsiminen helpottui radikaalisti. Kuusela on myös pitkän linjan journalisti ja kolumnisti, jonka Suomen Kuvalehden Hupparihörhö-blogi tiirailee maailmaa startup-kiikareiden läpi.

Hyvinvointivaltiota rakastavaa Kuuselaa haukutaan myös Suomen kommunistisimmaksi liikkeenjohdon konsultiksi. Kuuselan mielestä on erittäin tärkeää olla pöhkö.

Lisätiedustelut tapahtumaan liittyen: kristiina.salo@enfo.fi tai nadja.huotari@enfo.fi.