TUTUSTU mitä me osaamme ja teemme
TUTUSTU mitä me osaamme ja teemme

Close

Osaamisalueet

Ota yhteyttä

KAHVIA VAI TEETÄ? Piipahda luonamme.

- huhtikuuta 05, 2016

Enfo Rongo Aamiaisseminaari – Myynnin raportoinnin tehostaminen & Itsepalveluasteen lisääminen, Case Varma

Myynnin raportointi ja BI-itsepalvelu, Case Varma

Aika 5.4.2016 Kello 8.30-10:30

Paikka Microsoft-talo Keilalahdentie 2-4, Espoo

Ilmoittautumislinkki: https://my.surveypal.com/app/form?_d=0&_sid=384003721&_k=OWXUg2tAsH_eQHCciMf5q249y6F5RpbRwMN5RH2DgQeDO-QjshoQ235IrUXWgmtN&_hid=Enfo-Rongo-Aamiaisseminaari-5.4.2016-|-ilmoittautuminen

Puhuttaessa vuoden 2016 nousevista teemoista BI-markkinassa, tulee termi BI-itsepalvelu väistämättä tutuksi. Organisaatioissa raportointitarpeet ovat muuttuvat nopeasti ja yleisesti suuntana on ollut siirtyminen IT-vetoisesta raporttien tuottamisesta kohti liiketoimintalähtöistä itsepalveluraportointia. Käytännössä usein ollaan tilanteessa, jossa liiketoiminnan kannalta keskeistä tietoa olisi tietovarantoihin tallennettuna runsaastikin, mutta tiedon jakaminen ja hyödyntäminen organisaatioissa koetaan haasteeksi.

Liiketoimintatiedon hallinnan eli business intelligencen itsepalvelussa ja datan demokratisoinnissa on kyse tiedon saatavuuden parantamisesta ja sen tehokkaammasta hyödyntämisestä. Tavoite on madaltaa kynnystä jakaa tietoa organisaatiossa.

Työeläkeyhtiö Varman asiakkuusjohtaja Mika Pitkälä saapuu kertomaan kokemuksiaan projektista, jonka tavoitteena oli myynnin raportoinnin tehostaminen ja itsepalveluasteen lisääminen. Raportointiratkaisu toteutettiin Enfo Rongon toimesta Microsoft Business Intelligence –tuotteita hyödyntäen.