TUTUSTU mitä me osaamme ja teemme
TUTUSTU mitä me osaamme ja teemme

Close

Osaamisalueet

Ota yhteyttä

KAHVIA VAI TEETÄ? Piipahda luonamme.

Anaplan-suunnitteluratkaisu - toukokuuta 10, 2017

hands-on workshop

Anaplan on suunnitteluratkaisu, joka on suunniteltu koko organisaation moninaisiin tarpeisiin tuottaa tietoa päätöksentekoon. Workshopissamme osallistujat pääsevät konkreettisesti tutustumaan tähän ketterään ja käyttäjäystävälliseen ratkaisuun asiantuntevan kouluttajan johdolla.

Keskiviikkona 10.5. klo: 9-16 

Miksi osallistua päivän kestävään workshoppiin? 

Ohjaajan johdolla rakennetaan suunnittelusovellus puhtaalta pöydältä. Päivän aikana pääset konkreettisesti kokemaan ja arvioimaan, mitä tarkoittaa lupaus helppokäyttöisestä, liiketoiminnan omistamasta ja visuaalisesta suunnittelu- ja raportointiratkaisusta, sekä kehittäjän että loppukäyttäjän näkökulmasta. 

päivän tavoitteet ja agenda 

Suunnitteluratkaisuilta haetaan tänä päivänä liiketoimintalähtöisyyttä, läpinäkyvyyttä ja ketteryyttä. Moderni Anaplan-teknologia on kehitetty liiketoiminnan tarpeista, joten sen laaja itsepalvelukäyttö on tehty erittäin helpoksi. Päivän mittaisessa workshopissamme osallistujat pääsevät tutustumaan Anaplan-teknologiaan sekä rakentamaan suunnittelusovelluksen puhtaalta pöydältä, jolloin osallistuja saa kokonaiskuvan siitä, millainen järjestelmä on kehittää, ylläpitää ja käyttää.

Suunnittelusovelluksen rakentamisessa harjoitellaan esimerkiksi ajurien hyödyntämistä, simulointiominaisuuksia, rullaavia ennusteita sekä tiedon visualisointia. Osallistuminen ei edellytä kattavaa järjestelmäosaamista. Eduksi kuitenkin on, mikäli osallistujalla on entuudestaan kokemusta liiketoiminnan- tai talouden suunnitteluprosesseista. Mukaan tarvitaan vain oma tietokone (Pc tai Mac).

Kouluttajana toimivat Satu Pitkänen ja Kari Vierikka, joilla on yli 15 vuoden kokemus suunnittelujärjestelmistä. Kustannus päivän mittaisesta koulutus-workshopista on 250 euroa per osallistuja.
Koulutus järjestetään Enfon tiloissa Leppävaarassa osoitteessa Alberga Business Park, Bertel Jungin aukio 7 


OHJELMA:

8:30-10:15 Aamupala, johdanto - Mikä on Anaplan ja miten se toimii

10:15-10:30 Tauko

10:30-12:00 Hands-on sovelluksen rakentaminen osa 1 

12:00-13:00 Lounas

13:00-14:30 Hands-on sovelluksen rakentaminen osa 2 

14:30-14:45 Tauko

14:45 -16:00 Hands-on sovelluksen rakentaminen osa 3 ja päivän yhteenveto 

 ILMOITTAUDU MUKAAN >>