TUTUSTU mitä me osaamme ja teemme
TUTUSTU mitä me osaamme ja teemme

Close

Osaamisalueet

Ota yhteyttä

KAHVIA VAI TEETÄ? Piipahda luonamme.

EVENT huhtikuuta 04, 2018

Enfo mukana Cisco Connectissa 5.4.2018

Cisco Connect kokoaa yhteen tuhat it- ja liiketoimintapäättäjää eri puolilta Suomea erilaisista ja eri kokoisista organisaatioista. Päivän liiketoimintapuheenvuoroissa tuodaan esille toteutuksia, joissa on hyödynnetty digitalisaation ja muuttuvan maailman mukanaan tuomia mahdollisuuksia. Yksi päivän kohokohdista on maailman ensimmäisen tunnustetun keinoälykansalaisen Saudi-Arabialaisen Sophian ensiesiintymiseen Pohjoismaissa!

Enfon ständillä keskitymme modernin pilvihallitun verkon etuihin ja ratkaisuihin. Missä kunnossa yrityksesi verkkoympäristö on? 

- Onko tietoverkon arkkitehtuuri dokumentoitu vaihtelevasti tai heikosti?
Saammeko käyttäjiltä usein palautetta siitä, että verkko toimii huonosti?
Tuleeko liiketoimintayksiköiltä kyselyitä, että verkkoa pitäisi saada enemmän hyötykäyttöön esimerkiksi IOT-laitteita varten?
Onko viimeisen vuoden aikana ollut tilannetta, että suurella osalla käyttäjistä on ongelmia verkon käytössä, mutta ongelman ratkaisu on kestänyt kohtuuttoman kauan?

Mikäli vastaus yhteenkään alla olevaan kysymykseen on kyllä, kannattaa kysyä modernisointivaihtoehdoista. Tule käymään ständillämme, niin kerromme lisää pilvihallitusta verkosta ja ratkaisuistamme, joita olemme asiakkaillemme toteuttaneet. 

Ilmoittaudu mukaan täällä