TUTUSTU mitä me osaamme ja teemme
TUTUSTU mitä me osaamme ja teemme

Close

Palvelut

Ota yhteyttä

KAHVIA VAI TEETÄ? Piipahda luonamme.
Integraatiotrendit 2019

TAPAHTUMA - maaliskuuta 12, 2019

TERÄVIMMÄT INTEGRAATIOTREDNIT 2019!

Aamiaisseminaari 12.3.2019 klo 9-11

Tuoreimmat trendit 2019 - Varmista, että olet ajan hermolla integraatioista!

Integration Days 2019 Göteborgissa ja IBM Think 2019 San Franciscossa ovat alkuvuoden kaksi kuuminta integraatiotapahtumaa. Etkö päässyt paikalle tänä vuonna? Ei hätää! Asiantuntijamme olivat paikalla ja raportoivat kokemustensa perusteella kiinnostavimmat kehityssuunnat. Teknologian kehitystahti on huima - mistä tiedät, kuinka valita liiketoiminnallesi sopivimman integraatioratkaisun? Uskallatko loikata uudistusten tielle vai pohditko vielä, mistä integraatioprosessien uudistaminen on fiksuinta aloittaa? 

Tapahtumassa käymme läpi:

  • Parhaat palat tapahtumista - Kävimme tutustumassa alan merkittäviin tapahtumiin Integration Daysiin Göteborgissa ja IBM Think 2019 -tapahtumaan San Fransiscossa. Tuliaisiksi toimme valtavan annoksen inspiraatiota ja tekemisen meininkiä maailmalta. Koostamme sinulle parhaat palat integraatiotrendeistä, joista keskustelemassa ovat integraatioasiantuntijamme.
  • Trendit - Mitä uutta ja huomionarvoista API-talouden ja -hallinnan saralta kannattaa huomioida liiketoiminnassa? Mitä uutta pilvi-integraatioille kuuluu? Kuinka hyödynnät mikro-, serverless- ja Kubernetes-arkkitehtuureja integraatioratkaisuissa?

PUHUJAT

Ilari Rönnberg - Cloud Integrations Architect, Enfo

Jukka Hiltunen - Senior Consultant of Integration Architecture, Enfo

Petri Kiviaho - Director, Integrations, Enfo

Ilmoittaudu integraatiotrendit 2019 seminaariin