TUTUSTU mitä me osaamme ja teemme
TUTUSTU mitä me osaamme ja teemme

Close

Osaamisalueet

Ota yhteyttä

KAHVIA VAI TEETÄ? Piipahda luonamme.

Uutinen joulukuuta 10, 2015

Älykkäät tiedonjalostuspalvelut tuovat uusia eväitä liiketoiminnan parantamiseksi

Enfo osti marraskuussa suomalaisen, Business Intelligence ja analytiikkaratkaisuihin erikoistuneen asiantuntijayritys Rongon. Sen erikoisosaaminen täydentää Enfon palvelukokonaisuutta Suomessa, ja siirtää Enfon painopistettä selvästi ratkaisutoimittajan suuntaan. Enfon syväosaaminen talouspalvelujen tuottamisesta ja Rongon moderni analytiikkaosaaminen integroidaan ja yhdessä kehitetään uusia, älykkäitä tiedonjalostuspalveluita, joiden tavoitteena on tarjota asiakkaille järkevä ja kustannustehokas palvelumalli.

Raportointi on yksi suurimmista haasteista taloushallinnossa. Kun yritys ottaa käyttöönsä tuotteistetun, älykkään tiedonjalostuksen, parantaa se liiketoiminnan tehokkuutta ja tuo kustannussäästöjä. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi Enfon liiketoiminnat tulevat kehittämään muun muassa ajuripohjaisia, liiketoiminnan ennustamiseen ja suunnitteluun liittyviä ratkaisuja, ZmartFinance-budjetointityökalu, ja Axa-palvelupaketin päällä tapahtuvaa raportointia ja analytiikkaa, jonka tavoitteena on saada tieto niin ymmärrettävässä muodossa, että itseanalysointi on mahdollista.

”Tiedon saatavuus, kuten mobiilit ratkaisut, itsepalvelun mahdollistavat analysointisovellukset, ja helpot käyttöliittymät ovat juuri nyt pinnalla olevia asioita, joihin haluamme tarjota asiakkaillemme parhaat mahdolliset ratkaisut.

Suunnittelupuolella jatkamme ajureita hyödyntäviä, rullaavan ennustamisen ratkaisujen kehittämistä, jotka tukevat liiketoimintaa”, kuvailee Enfo Rongon myyntijohtaja Kari Vierikka.

Taloushallinnon ja BI- ja analytiikkaratkaisut yhdistävä kokonaisuus on Suomessa ainutlaatuinen. Molemmissa liiketoiminnoissa oli jo valmiiksi paljon synenergiaetuja, jotka pääsevät loistamaan yhteistyön myötä. Yhteistyön sisällöllinen ja laadullinen tavoite on tarjota maailmanluokan ratkaisuja kuten ennenkin.

”Vaikka haluamme toimia joustavasti ja ketterästi, niin laatutavoitteesta ei tingitä. Niin Enfolla kuin Rongollakin on vuosien aikana koetellut käytännöt ja teknologiat, joiden avulla voimme tarjota asiakkaille laadukkaita ja luotettavia ratkaisuja. Pyrimme tarjoamaan kaiken avaimet käteen -palveluna niin, että asiakkaalla on aina eväät tehdä parhaimmat päätökset liiketoimintansa edistämiseksi”, kertoo Enfo Zender Oy:n Managing Director Tero Saksman.