TUTUSTU mitä me osaamme ja teemme
TUTUSTU mitä me osaamme ja teemme

Close

Osaamisalueet

Ota yhteyttä

KAHVIA VAI TEETÄ? Piipahda luonamme.

marraskuuta 06, 2015

Enfo EvolutionDay:ssä kuultiin Steve Wozniakin puheenvuoro Applen historiasta

Enfo EvolutionDay 2015 järjestettiin Tukholmassa 5. marraskuuta. Tapahtuma toteutettiin Bestsellerin järjestämän Hjärntillskott Executive Day –business seminaarin yhteydessä, jonka key note –puhujana oli Steve Wozniak, Applen toinen perustajista. Executive Day -seminaariin osallistui 2000 ruotsalaista liike-elämän vaikuttajaa ja Enfo EvolutionDay:hin noin 300.

Enfo EvolutionDay:n ohjelma muodostui Enfon asiakkaiden, kumppaneiden ja omien asiantuntijoiden puheenvuoroista. Päivä alkoi aamiaisella, jonka aikana markkinointijohtaja Adam Ritzén haastatteli Anders Borgia, Ruotsin entistä valtiovarainministeriä. Anders Borg toi esiin mielenkiintoisia näkemyksiä tekniikan ja koulutuksen välisestä kilpailusta. Sen jälkeen Enfon konsultointi liiketoimintayksikön johtaja Lars Aabol ja IT-palveluiden johtaja Samuli Savo alustivat päivän ohjelman puhumalla kaksijakoisesta IT:stä (Bimodal IT), joka rakentuu nopeatempoisesta innovaatio IT:stä ja hitaammin kehittyvästä operatiivisesta IT:stä.

Tapahtumassa oli monta mielenkiintoista ja inspiroivaa puheenvuoroa. Yhtenä esimerkkinä Business CIO, COOP Sverige AB:sta puhui big datan hyödyntämisestä. Ulkoistus-träkissä Ambean CIO kertoi, millaisia hyötyjä merkittävien kustannussäästöjen lisäksi he ovat saavuttaneet kehittämällä omaa IT-ympäristöään yhteistyössä Enfon kanssa.

Puheenvuoroja oli yhteensä kuudessa träkissä, joiden aiheita edellisten lisäksi olivat BI ja analytiikka, integraatiot, prosessi-innovaatiot ja itsepalvelu, digitaalinen identiteetti, nykyaikainen työympäristö sekä palveluiden ja omaisuuden hallinta. Lisätietoja ohjelmasta löytyy enfo.se sivuilta.

EvolutionDay:n osallistujat pääsivät myös videon välityksellä seuraamaan Steve Wozniakin puheenvoroa. Wozniak avasi Applen historiaa omasta näkökulmastaan ja siitä, mikä häntä edelleen tekniikassa insprioi. Enfon VIP-asiakkaill oli mahdollisuus osallistua Executive Day:n ohjelman sessioihin ja kuunnella myös muita puhujia, joita olivat Simon Sinek, Lena Apler, Petter Stordalen ja Anders Borg. Lisätietoja puhujista ja tapahtumasta löytyy täältä. Päivä päättyi verkostoitumishetkeen kuohuvien parissa.

Tapahtuman kumppaneina olivat Anaplan, IBM, Microsoft, Mulesoft, Tele2 ja Qlick. Yhteenvetona todettakoon, että Enfo kehittää jatkuvasti omaa toimintamalliaan sen mukaan, että asiakkaat voisivat mahdollisimman laajasti Pohjoismaisella tasolla hyödyntää Enfon osaamista sekä innovaatio IT:n että operatiivisen IT:n kehittämisessä.