TUTUSTU mitä me osaamme ja teemme
TUTUSTU mitä me osaamme ja teemme

Close

Osaamisalueet

Ota yhteyttä

KAHVIA VAI TEETÄ? Piipahda luonamme.

Uutinen syyskuuta 27, 2016

Porvoon Energia valitsi Enfon taloustietojärjestelmänsä toimittajaksi

Porvoon Energia ja Enfo ovat solmineet sopimuksen AX SaaS-palvelusta, jonka Enfo toimittaa Porvoon alueen suurimmalle energiayhtiölle ensi vuoden huhtikuusta lähtien.

Porvoon Energia on päättänyt ostaa uuden taloustietojärjestelmänsä SaaS-palveluna Enfon konesalista. Uuden sopimuksen myötä Porvoon Energian asiakkuus Enfossa laajenee entisestään. Aiemmin Porvoon Energialle on tuotettu myyntilaskujen välityspalvelu sekä paperisten että sähköisten laskujen osalta, ostolaskujen välityspalvelu, laskujen arkistointi ja palkkalaskelmien välityspalvelu.
 
Nyt Enfon Porvoon Energialle tuotettava palvelu laajenee kattamaan seuraavat palvelut ja sovellukset:
  • taloustietojärjestelmä SaaS-palveluna (Software as a Service), joka kattaa yhdessä kokonaisuudessa Enfon energiayhtiöille konseptoiman MS Dynamics AX -taloustietojärjestelmän sekä siihen liittyvät järjestelmä- ja infrapalvelut
  • järjestelmän kehittämisen osana Enfon talousjärjestelmäkonseptia
  • uuden taloustietojärjestelmän integroinnin asiakkaan muihin järjestelmiin
  • järjestelmän käyttöönottoprojektin kattaen asiakkaan toimintaprosessien kehittämisen uuden järjestelmän mukaiseksi
”Valitsimme Enfon myös taloustietojärjestelmämme toimittajaksi koska kokemuksemme perusteella Enfo on luotettava kumppani, joka panostaa järjestelmien kehitykseen asiakaslähtöisesti. Lisäksi Enfon näytöt kyvystä uudistua ovat tehneet meihin vaikutuksen, joten meille oli helppo päätös lähteä eteenpäin yhdessä Enfon kanssa”, kertoo Porvoon Energian toimitusjohtaja Patrick Wackström.
 
”Olemme tuottaneet Porvoon Energialle palveluja jo pitkään. Allekirjoitettu sopimus taloustietojärjestelmän toimittamisesta laajentaa hyvin toiminutta yhteistyötä Porvoon Energian ja Enfon välillä. Enfo on laajentanut palvelutarjontaansa talousprosessien ja -järjestelmien sekä energiayhtiön asiakastietojärjestelmiin liittyviin palveluihin. Sopimus Porvoon Energian kanssa on Enfon strategian ytimessä”, toteaa Enfon Talousprosessipalveluiden energia-asiakkuuksista vastaava johtaja Ari Voutilainen.
 

Lisätietoja:
Patrick Wackström, toimitusjohtaja, Porvoon Energia Oy, p. 040 503 4611, patrick.wackstrom@porvoonenergia.fi
Ari Voutilainen, Vice President, Energy and Utility Business, Talousprosessipalvelut, Enfo, p. 044 719 3443, ari.voutilainen@enfo.fi
 
Porvoon Energia – luonnollinen valinta
Porvoon Energia Oy on pieni suuri energiayhtiö. Kaikki myymämme sähkö ja tuottamamme kaukolämpö on 100% uusiutuvaa. Olemme täyttäneet EU:n energiantuotantovaatimukset vuodelle 2050 jo nyt, kymmeniä vuosia etuajassa. Olemme Climate Leadership Councilin jäsen.

Enfo – Yksinkertaisempaa, sujuvampaa ja älykkäämpää liiketoimintaa digitaalisessa dimensiossa
Enfo luo innovatiivisia digitaalisia ratkaisuja liiketoiminnan kehittämiseen, uudistamiseen ja parantamiseen. Hyödynnämme liiketoiminnan tuntemusta, teknistä asiantuntemusta ja parhaita käytäntöjä tietovirran jalostamisessa ja tietoteknisten ratkaisujen kehittämisessä asiakkaillemme, jotta he voivat toimia aloitteellisesti digitaalisessa liiketoiminnassa ja tuottaa tulosta ja elämyksiä omille asiakkailleen. Enfon liikevaihto on 140 miljoonaa euroa (2015) ja yrityksessä työskentelee noin 1 000 erikoisasiantuntijaa Suomessa ja Ruotsissa. Lisätietoja enfo.fi