TUTUSTU mitä me osaamme ja teemme
TUTUSTU mitä me osaamme ja teemme

Close

Osaamisalueet

Ota yhteyttä

KAHVIA VAI TEETÄ? Piipahda luonamme.

Uutinen tammikuuta 28, 2016

Enfo digitaalisessa dimensiossa – Tervetuloa!

Vuosi 2016 käynnistyy Enfolla muutoksilla, jotka vahvistavat asiakkaidemme liiketoimintaa digitaalisessa dimensiossa. Digitaalinen dimensio edellyttää uudenlaista ajattelutapaa, sillä IT erillisenä funktiona on tulevaisuudessa häviämässä. Innovointi sen sijaan on avaintekijä digitalisaation tuomien mahdollisuuksien saavuttamisessa.

Organisaatiot kaikilla toimialoilla etsivät uusia liiketoimintamalleja, joissa digitaaliset ja fyysiset toimintamallit sulautuvat. Me Enfolla olemme myös muuttamassa tapaamme toimia palvellaksemme asiakkaitamme paremmin muuttuvassa ympäristössä. Kuten olemme aikaisemmin jo kertoneet, olemme muuttaneet strategiamme, liiketoimintarakenteemme ja tehneet yritysostoja. Uusi brändilupauksemme ”Yksinkertaisempaa, joustavampaa ja älykkäämpää liiketoimintaa digitaalisessa dimensiossa” uusien www-sivujen kanssa todistavat hyvin asiakkaillemme viimeaikaiset muutokset.

Tärkein tavoitteemme on tarjota integroituja ja kokonaisvaltaisia liiketoimintaratkaisuja liitettynä jatkuviin IT-palveluihin. Lisäksi luomme mallin yhteisinnovaatioille ja ketterälle kehitykselle uusien ideoiden testaamiseksi ja asiakkaiden liiketoimintatavoitteiden tukemiseksi. Yhdistämällä eri kyvykkyydet voimme tarjota asiakkaillemme entistä enemmän lisäarvoa.

Enfo on 1 000 asiantuntijaa 

Uusi strategia myös selventää, että Enfon 1 000 erityisasiantuntijaa toimivat yhdessä yhtenä Enfona, yli 15 osaamisalueella, kehittääkseen, toteuttaakseen ja hallitakseen ratkaisuja, jotka parhaiten palvelevat asiakkaidemme liiketoiminnan kehitystä.

Digitalisaatio levittäytyy kaikkiin yrityksiin riippumatta siitä kuinka tietoisia he ovat siitä. Ja se lisääntyy, vaikka digitalisaation taso olisi korkea kuten rutiinitehtävien automatisoinnissa, business intelligence –ratkaisuissa, monien järjestelmien integraatioissa ja esineiden internetissä.

“Yksinkertaisempaa, sujuvampaa ja älykkäämpää liiketoimintaa digitaalisessa dimensiossa”

Useat asiakkaistamme ovat digitaalisen prosessin etulinjassa. Olemme kehittäneet yhdessä heidän kanssaan ratkaisuja, jotka tuottavat uusia liiketoimintamalleja heidän asiakkailleen. Toiset asiakkaistamme taas ottavat ensimmäisiä askeleitaan digitaaliseen dimensioon.

Meille ei oikeastaan ole tärkeää missä vaiheessa matkaa olet. Tärkeää sen sijaan on, että olet halukas kasvamaan kanssamme tässä prosessissa, jossa näytämme olemassa olevat vaihtoehdot strategian toteuttamiseen tänään ja huomenna. Askel askeleelta.

Tervetuloa Enfoon!