364
TUTUSTU mitä me osaamme ja teemme
TUTUSTU mitä me osaamme ja teemme

Close

Osaamisalueet

ota yhteyttä

Haluan siirtyä digitaaliseen dimensioon

Valdation:
* Etunimi:
* Sukunimi:
Yritys:
Puhelinnumero:
* Sähköposti:
Maa:
* Viesti:
Successfully sent!
Could not send the mail, try again later!
KAHVIA VAI TEETÄ? Piipahda luonamme.

Uutinen syyskuuta 13, 2016

Enfo muuttaa asiakkaiden kokemuksen energiayhtiöstään

Enfon arvion mukaan vähittäismarkkinalla toimivien energiayhtiöiden markkinaosuudet tulevat muuttumaan nopeassa tahdissa. Tästä alkaen pääasiallinen kilpailuetu syntyy asiakaskokemuksesta.

Enfo on tutkinut, miten erityyppiset kuluttajat ja pienyritykset kokevat saamansa palvelut energiayhtiöltään. Selvityksen perusteella energiayrityksillä on kirittävää saadakseen muut toimialat kiinni.
Kuluttajat ja pienyritykset antoivat sähköyhtiöille risuja siitä, että yhtiöt eivät ole – ehkä asiakaslehden lisäksi – juurikaan tekemisissä  asiakkaansa kanssa. Jos taas asiakas yritti selvittää jotain, niin ehdotetut palvelut tuntuivat monimutkaisilta tai huonosti itselle sopivilta.Valopilkkujakin onneksi oli: esimerkiksi sähkösopimuksen vertailu ja sen tekeminen koettiin verrattaen helpoksi. Lisäksi tiettyjä täsmäsovelluksia kehuttiin. Erot yhtiöiden välillä olivat kuitenkin suuria.


Enfo arvioi, että vähittäismarkkinalla toimivien sähköyhtiöiden markkinaosuudet tulevat muuttumaan nopeassa tahdissa. Tästä alkaen pääasiallinen kilpailuetu syntyy asiakaskokemuksesta. 

Merkittävät tekijät ovat tietoperustan kuntoon saattaminen, erilaisten asiakkaiden yksilöityjen tarpeiden ymmärtäminen,  palveluiden hallittu laajentaminen vastaamaan näitä toiveita, ja uusista asioista viestiminen henkilökohtaisella tyylillä. Uskomme, että selkeästi tehtynä lopputulos on kannattava niin asiakkaalle kuin sähköyhtiölle. Tätä arviota mittaamme yhdessä asiakkaidemme kanssa tänä syksynä.

Jos haluat mukaan Enfon New Energy Customer Experience -palveluiden pilottiohjelmaan tai saada siitä lisätietoa, olethan yhteydessä Enfon asiakasjohtaja Ari Voutilaiseen p. 044 719 3443, ari.voutilainen@enfo.fi.