TUTUSTU mitä me osaamme ja teemme
TUTUSTU mitä me osaamme ja teemme

Close

Osaamisalueet

Ota yhteyttä

KAHVIA VAI TEETÄ? Piipahda luonamme.

Uutinen helmikuuta 22, 2016

Enfo osallistuu IBM InterConnect -tapahtumaan ja on mukana IBM:n vuoden 2016 InnerCirclessa

Enfo osallistuu IBM:n vuosittaiseen kansainväliseen IBM InterConnect -tapahtumaan, joka on tarkoitettu kumppaneille, asiakkaille ja IBM:n työntekijöille.

Enfo osallistuu IBM:n vuosittaiseen kansainväliseen IBM InterConnect -tapahtumaan, joka on tarkoitettu kumppaneille, asiakkaille ja IBM:n työntekijöille. Sunnuntaina 21.2.2016 Las Vegasissa, Yhdysvalloissa alkaneessa tapahtumassa on yhteensä yli 20 000 osallistujaa, ja se jatkuu torstaihin, 25. helmikuuta asti. Tänä vuonna Enfolta on mukana reilu 20 henkilöä Service & Asset Management (Maximo), Integration, Managed Services-osaamisalueilta sekä edustajia myynnistä ja markkinoinnista.

Ensimmäinen päivä koostui IBM:n liiketoimintakumppaneille suunnatusta ohjelmasta, mikä tarjosi myös verkostoitumismahdollisuuksia. Lisäksi tapahtumassa oli mahdollista osallistua moniin mielenkiintoisiin tilaisuuksiin, joissa esiteltiin uusia tuotteita ja trendejä.

Enfo on IBM:n strategisesti tärkeä kumppani Pohjoismaissa ja siksi Enfo kuului nyt ensimmäistä kertaa siihen harvalukuiseen joukkoon, joka kutsuttiin mukaan IBM InnerCircleen.InnerCircle on foorumi tarkoin valituille kumppaneille, ja sen ensimmäinen tapaaminen järjestettiin sunnuntaina.

Valitut kumppaniyritykset saivat tapaamisessa tarkempaa tietoa IBM:n pitkän aikavälin suunnitelmista sekä tietoa IBM:n tärkeimpien tuotteiden markkinoista.

Maanantaina tapahtuma pääsee kunnolla vauhtiin, kun kaikki osallistujat ovat paikalla ja valitsevat itselleen mieluisimmat tuhansista tilaisuuksista, tapaamisista ja isoista luennoista, joita järjestetään torstaihin asti.

Enfo järjestää tuttuun tapaan Enfo brings Interconnect to you -tilaisuudet huhtikuussa sekä Tukholmassa että Göteborgissa, joissa kerrotaan kuulumiset tämänvuotisesta tapahtumasta asiakkaillemme.