TUTUSTU mitä me osaamme ja teemme
TUTUSTU mitä me osaamme ja teemme

Close

Osaamisalueet

Ota yhteyttä

KAHVIA VAI TEETÄ? Piipahda luonamme.

helmikuuta 26, 2016

Enfon after work oli menestys InterConnect 2016 -tapahtumassa

Tiistai-iltana Enfo järjesti InterConnectissa perinteisen after work -tilaisuuden, johon oli kutsuttu niin IBM:n edustajia kuin kollegoja, kumppaneita ja asiakkaitakin.

After work pidettiin Mandalay Bayssa sijaitsevassa Ri Ra -irkkupubissa. Enfo oli varannut omaan käyttöönsä osan ravintolasta, ja sinne oli katettu maittava noutopöytä tulvillaan juustoja, pikkupurtavaa ja vihanneksia.

Nelisenkymmentä konferenssiosallistujaa piipahti tapahtumassa illan mittaan tapaamassa ihmisiä ja vaihtamassa kuulumisia kiinnostavien konferenssipäivien teemoista ja vaikutelmista.

Enfon sales manager Magnus Strömer on yksi vuosittaisen after workin taustahahmoista. Hänestä perinnettä on tärkeää pitää yllä, jotta Enfon ja IBM:n väki pääsee tapaamaan sekä toisiaan että asiakkaita. Se on hyvä ympäristö ja mahdollisuus uusille kohtaamisille. Vieraat vaikuttivat olevan samaa mieltä!

”After workissa oli mukava tavata asiakkaita, kun päivisin ihmiset osallistuvat eri sessioihin ja aikataulut menevät ristiin. Sain paljon uusia ideoita ja tutustuin myös uusiin Enfon työntekijöihin.” - Pia Wilander, Client Executive, IBM

”After work on täydellinen kohtaamispaikka pohjoismaalaisille – siellä voi vapaamuotoisessa ilmapiirissä verkostoitua ja vaihtaa kokemuksia.” - Lars Aabol, Managing Director, Enfo Sweden

Kaiken kaikkiaan mahtava ilta oli jälleen täynnä naurua ja antoisia keskusteluja, joten Enfo uusii suosikkitapahtuman ehdottomasti myös ensi vuoden InterConnectissa!