TUTUSTU mitä me osaamme ja teemme
TUTUSTU mitä me osaamme ja teemme

Close

Osaamisalueet

Ota yhteyttä

KAHVIA VAI TEETÄ? Piipahda luonamme.

helmikuuta 04, 2016

IBM-tunnustus jälleen Enfon työntekijälle

IBM valitsee vuosittain ympäri maailman joukon henkilöitä, joille myönnetään arvostettu IBM Champion -tunnustus.

IBM Champion -titteli edellyttää, että joku yrityksen omasta organisaatiosta tai IBM itse on nimennyt kyseisen henkilön ja IBM:n Champion-komitea on hyväksynyt hakemuksen. Tittelin saamisen ehtoina ovat IBM:n tekniikan ja tuotteiden perusteellinen ja laaja tuntemus sekä todellisen liiketoimintahyödyn luominen omassa organisaatiossa sen perusteella.

”Pohjimmiltaan kysymys on siitä, että tuotteen kehitystä edistetään, jotta siitä tulee parempi ja tarkempi. Tällöin tuotteesta täytyy pitää henkilökohtaisesti, koska muuten on vaikea olla innovatiivinen”, kertoo Enfon konsultti Anders Wasén. Anders on työskennellyt IBM:n tuotteiden parissa monta vuotta, eikä tuotteista pitäminen ole ongelma.

Hänelle kyseessä on haaste, joka koskee tuotteiden käyttöalueiden rajojen venyttämistä ja tuotteiden viemistä uusille markkinoille. 

Ei olekaan outoa, että tämä oli jo viides peräkkäinen vuosi, kun Anders Wasén sai itselleen arvonimen IBM Champion. Tänä vuonna hän on Pohjoismaissa ainoa tunnustuksen saanut, mistä hän on luonnollisesti ylpeä.

”On ollut ja on edelleen suuri kunnia ansaita IBM Champion -titteli ja saada pitää se. Se on osoitus siitä, että tehtävää työtä arvostetaan ja se tuottaa merkityksellistä lisäarvoa yritykselle”, hän kertoo.