TUTUSTU mitä me osaamme ja teemme
TUTUSTU mitä me osaamme ja teemme

Close

Osaamisalueet

Ota yhteyttä

KAHVIA VAI TEETÄ? Piipahda luonamme.
Samuli Savo

Uutinen syyskuuta 28, 2016

Enfon Samuli Savo Tivin haastattelussa: ”Enfo olisi teknisesti valmis sekä Helsingin että Tukholman pörssiin”

Tivin toimittaja Annika Korpimies jututti Enfon kehitysjohtaja Samuli Savoa syyskuussa 2016 ja kirjoitti artikkelin Enfon valmiuksista pörssiyhtiönä.

”It-palvelutalo Enfo luovii isossa markkinamuutoksessa. Toiminnan painopiste on siirtynyt ulkoistuspalveluista uusien digitalisaatiota tukevien it-palvelujen suuntaan. Strategia on reivattu ja liiketoiminnat organisoitu uudella tavalla. Seuraako isoja rakenteellisia muutoksia myös listautuminen pörssiin?

”Mahdollisesta listautumisesta päättävät Enfon omistajat, mutta juuri nyt se ei ole ajankohtaista. Teknisesti yhtiö olisi valmis sekä Helsingin että Tukholman pörssiin vaikka huomenna”, arvioi kehitysjohtaja Samuli Savo.

Hänen mukaansa yhtiö on liikevaihdoltaan selvästi suurempi kuin useimmat sen pörssissä olevat verrokkiyhtiöt Suomessa.”

Lue lisää Tivin artikkelista: http://www.tivi.fi/Kaikki_uutiset/menestyva-it-firma-ei-halua-porssiin-tassa-selitys-6584649 

 

Enfo – Yksinkertaisempaa, sujuvampaa ja älykkäämpää liiketoimintaa digitaalisessa dimensiossa
Enfo luo innovatiivisia digitaalisia ratkaisuja liiketoiminnan kehittämiseen, uudistamiseen ja parantamiseen. Hyödynnämme liiketoiminnan tuntemusta, teknistä asiantuntemusta ja parhaita käytäntöjä tietovirran jalostamisessa ja tietoteknisten ratkaisujen kehittämisessä asiakkaillemme, jotta he voivat toimia aloitteellisesti digitaalisessa liiketoiminnassa ja tuottaa tulosta ja elämyksiä omille asiakkailleen. Enfon liikevaihto on 140 miljoonaa euroa (2015) ja yrityksessä työskentelee noin 1 000 erikoisasiantuntijaa Suomessa ja Ruotsissa. Lisätietoja enfo.fi.