TUTUSTU mitä me osaamme ja teemme
TUTUSTU mitä me osaamme ja teemme

Close

Osaamisalueet

Ota yhteyttä

KAHVIA VAI TEETÄ? Piipahda luonamme.
Viljami Väisänen on Vuoden Digiopiskelija 2016

Uutinen huhtikuuta 27, 2016

Viljami Väisänen on Vuoden Digiopiskelija

Markkinointia Aalto-yliopistossa opiskeleva Viljami Väisänen (24) on valittu Vuoden Digiopiskelijaksi. Enfo valitsi Vuoden Digiopiskelijan osana Universumin Vuoden Opiskelija -kilpailua. Kilpailun tarkoituksena on nostaa esiin eri alojen tulevaisuuden lupauksia.

Kilpailussa etsittiin henkilöä, jolla on hyvä käsitys digitaalisista ympäristöistä sekä niiden tarjoamista mahdollisuuksista nyt ja tulevaisuudessa. Toiveissa oli, että valittu henkilö olisi suuntautunut teknologian kaupallistamiseen ja liiketoiminnan kehittämiseen digitalisoitumiseen liittyen. Oikeanlaisen osaamisen lisäksi haussa oli oma-aloitteinen tyyppi, jolla on rohkeus tarttua asioihin ja tuoda esiin omia ideoitaan. 

”Viljami on todellinen digitaalisuuden lähettiläs! Hän on ollut nuoresta iästään huolimatta mukana jo monessa digitalisaatioon liittyvässä asiassa ja vie aktiivisesti digitalisaatiota eteenpäin työmarkkinoilla. Hän on luova ja ratkaisukeskeinen henkilö, jota ajaa eteenpäin aito halua löytää uusia digitaalisia ratkaisuja arjen ongelmiin”, kertoo Enfon Strategic Architect Juha Kukka valintaperusteista. 

Palkinnoksi Vuoden Digiopiskelija saa arvokasta sparrausta oman osaamisensa kehittämiseen ja urasuunnitteluun mentorointiohjelman kautta. EVP, Emerging Businesses and Transformation Office Samuli Savo mentoroi Viljamia neljä kuukautta, jonka aikana hän pääsee hyödyntämään monipuolisesti enfolaisten mittavaa asiantuntijaverkostoa. 

Parhaillaan Viljami on vaihto-opiskelijana Meksikossa. Katso voittajan terveiset alta!