TUTUSTU mitä me osaamme ja teemme
TUTUSTU mitä me osaamme ja teemme

Close

Osaamisalueet

Ota yhteyttä

KAHVIA VAI TEETÄ? Piipahda luonamme.

helmikuuta 03, 2016

Vuoden Digiopiskelija on digitaalisen kehityksen hermoilla

Enfo etsii keväällä 2016 yhteistyössä Universumin kanssa Vuoden Digiopiskelijaa osana Vuoden Opiskelija -kilpailua.

Vuoden Opiskelija -kilpailun tarkoituksena on nostaa esiin alan tulevia lupauksia sekä toisaalta kertoa, minkälaista osaamista Enfolla arvostetaan ja haetaan tulevaisuudessa.

Opiskelijoilla on mahdollisuus hakea Vuoden Digiopiskelijaksi helmi-maaliskuussa, ja voittajat palkitaan Enfon toimesta Universum Awards -seminaarissa Helsingissä 27.4.

Tältä näyttää Vuoden Digiopiskelija

Vuoden Digiopiskelija on henkilö, jolla on hyvä käsitys digitaalisista ympäristöistä sekä niiden tarjoamista mahdollisuuksista nyt ja tulevaisuudessa. Voittajalta haetaan suuntautumista teknologian kaupallistamiseen ja liiketoiminnan kehittämiseen digitalisoitumiseen liittyen.

Oikeanlaisen osaamisen lisäksi haemme oma-aloitteista tyyppiä, jolla on rohkeus tarttua asioihin ja tuoda omia ideoitaan esiin. Yhteistyötaidot erilaisten ihmisten kanssa sekä positiivinen asenne ovat tärkeitä kansainvälistyvässä maailmassa ja Enfolla työskentelyssä. Vuoden Digiopiskelijaa haetaan niin IT-alan kuin kaupallisen alan opiskelijoista.

Palkintona voittajalle tarjotaan 4 kuukauden mentorointisuhde Enfon johtoryhmäläisen kanssa sekä muita tilaisuuksia päästä vaihtamaan ajatuksia sekä verkostoitumaan enfolaisten kanssa. Voittajat kutsutaan toki myös tutustumaan Enfon toimistoon ja lisäksi voittaja saa liput vuoden 2016 IT-alan huipputapahtumaan, esimerkiksi Slushiin.

Lisätietoja: www.vuodenopiskelija.fi