TUTUSTU mitä me osaamme ja teemme
TUTUSTU mitä me osaamme ja teemme

Close

Osaamisalueet

Ota yhteyttä

KAHVIA VAI TEETÄ? Piipahda luonamme.

UUTINEN syyskuuta 08, 2016

Vuoden Service Desk -asiantuntija -palkinto tuli Enfoon

Enfon Service Desk -asiakaspalvelussa työskentelevä Katja Niskanen on valittu vuoden 2016 parhaaksi Service Desk -asiantuntijaksi.

Asiakaspalvelun koulutuksia, tapahtumia ja verkostoitumista tarjoavan HDI Nordicin järjestämässä Yhteys-konferenssissa valitaan vuosittain Suomen parasta asiakaspalvelua tarjoavat osaajat. Tänä vuonna palkittiin vain yksi asiantuntija ja esimies.

It- ja liiketoimintaratkaisuja tarjoavan Enfon Katja Niskanen valikoitui voittajaksi kisaajien joukosta, koska hän soveltuu erinomaisesti vaativaan ja kiireiseenkin asiakaspalvelutyöhön. Enfon Service Desk pääsi Vuoden Service Desk -kisassa kolmen parhaan joukkoon.

– Enfossa työskentelyä ohjaa vahva asiakaskeskeisyys kaikessa, mitä teemme. Katja on osoittanut omalla osaamisellaan, että laadukas asiakaspalvelu näkyy ja kuuluu Enfon asiakaspalvelussa, Enfon Senior Manager, Service Desk & Onsite Kyösti Vähäkainu toteaa.

Enfon asiakaspalveluun erikoistuneessa Service Deskissä työskentelee noin 60 it-alan ammattilaista erilaisissa asiantuntijatehtävissä. Asiakaspalvelu sijaitsee Kuopiossa.

Lisätietoja:

Kyösti Vähäkainu, Senior Manager, Service Desk & Onsite, Enfo, p. 044 719 3592, kyosti.vahakainu@enfo.fi
Marko Uusitalo, toimitusjohtaja, p. 040 192 6069, marko.uusitalo@hdni.fi

Enfo – Yksinkertaisempaa, sujuvampaa ja älykkäämpää liiketoimintaa digitaalisessa dimensiossa
Enfo luo innovatiivisia digitaalisia ratkaisuja liiketoiminnan kehittämiseen, uudistamiseen ja parantamiseen. Hyödynnämme liiketoiminnan tuntemusta, teknistä asiantuntemusta ja parhaita käytäntöjä tietovirran jalostamisessa ja tietoteknisten ratkaisujen kehittämisessä asiakkaillemme, jotta he voivat toimia aloitteellisesti digitaalisessa liiketoiminnassa ja tuottaa tulosta ja elämyksiä omille asiakkailleen. Enfon liikevaihto on 140 miljoonaa euroa (2015) ja yrityksessä työskentelee noin 1 000 erikoisasiantuntijaa Suomessa ja Ruotsissa. enfo.fi