TUTUSTU mitä me osaamme ja teemme
TUTUSTU mitä me osaamme ja teemme

Close

Osaamisalueet

Ota yhteyttä

KAHVIA VAI TEETÄ? Piipahda luonamme.

Uutinen maaliskuuta 21, 2017

Keravan Energia valitsi Enfon talousjärjestelmänsä toimittajaksi

Keravan Energia ja Enfo ovat solmineet sopimuksen Dynamics AX SaaS-palvelusta. Keravan Energia ottaa käyttöönsä Enfon energiayhtiöiden tarpeisiin rakennetun talousprosessien hoitamisen standardiratkaisun.

Enfon Keravan Energialle tuotettava palvelu kattaa seuraavat palvelut ja sovellukset:

  • taloustietojärjestelmä SaaS-palveluna (Software as a Service), joka kattaa yhdessä kokonaisuudessa Enfon energiayhtiöille konseptoiman MS Dynamics AX -taloustietojärjestelmän sekä siihen liittyvät järjestelmä- ja infrapalvelut
  • järjestelmän kehittämisen osana Enfon talousjärjestelmäkonseptia
  • uuden taloustietojärjestelmän integroinnin asiakkaan muihin järjestelmiin
  • järjestelmän käyttöönottoprojektin kattaen asiakkaan toimintaprosessien kehittämisen uuden järjestelmän mukaiseksi

”Näemme, että tietojärjestelmien hankinta on muuttunut suuntaan, jossa otetaan käyttöön hyvien käytäntöjen mukaiseksi vakioitu järjestelmä palveluna siten, että asiakkaan ei itsensä ole tarve satsata järjestelmän sovitukseen tai infraratkaisuihin. Enfo on vakioinut talousjärjestelmänsä energiayhtiön tarpeiden mukaiseksi ja tämän vuoksi se on Keravan Energian valitsema ratkaisu”, Keravan Energian talousjohtaja Lars Horn kertoo.

”Olemme tuottaneet Keravan Energialle palveluja jo aiemminkin. Enfo on laajentanut palvelutarjontaansa talousprosessien ja -järjestelmien sekä energiayhtiön asiakastietojärjestelmiin liittyviin palveluihin. Sopimus Keravan Energian kanssa on Enfon strategian ytimessä”, toteaa Enfon Talousprosessipalveluiden energia-asiakkuuksista vastaava johtaja Ari Voutilainen.

Lisätietoja:
Lars Horn, talousjohtaja, Keravan Energia Oy, p. 050 559 1665, lars.horn@keoy.fi
Ari Voutilainen, Vice President, Energy and Utility Business, Talousprosessipalvelut, Enfo, p. 044 719 3443, ari.voutilainen@enfo.fi

 

Enfo – Yksinkertaisempaa, sujuvampaa ja älykkäämpää liiketoimintaa digitaalisessa dimensiossa
Enfo on pohjoismainen IT-palvelutalo, joka tuottaa liiketoimintaratkaisuja, talousprosesseja ja
IT-palveluita. Autamme asiakkaitamme toimimaan digitaalisessa dimensiossa luomalla innovatiivisia digitaalisia ratkaisuja asiakkaittamme liiketoiminnan kehittämiseen, uudistamiseen ja parantamiseen. Enfon liikevaihto on 128 miljoonaa euroa (2016) ja yrityksessä työskentelee 1 000 erikoisasiantuntijaa Suomessa ja Ruotsissa.
Lisätietoja osoitteessa enfogroup.com.

Keravan Energia
Keravan Energia on Keravan kaupungin ja Sipoon kunnan omistama energiakonserni, joka tuottaa, siirtää ja myy energiaa. Konsernin sähkö- ja kaukolämpöverkot ylettyvät Keravalta Sipooseen. Sähkön myynnissä asiakkaita on ympäri Suomen. Vuonna 2009 valmistunut Keravan biovoimalaitos edustaa modernia ympäristöystävällistä energiantuotantoa. Lisäksi Keravan Energialla on oma aurinkovoimalaitos. Keravan Energian liikevaihto vuonna 2016 oli 64 milj. euroa ja konsernissa työskenteli 90 henkilöä.
www.keravanenergia.fi