Lehdistötiedote toukokuuta 31, 2017

ENFO AVAA DIGITAL DIMENSION | LABSIN TUKHOLMASSA

Enfo avaa tänään uuden työtilan, Digital Dimension | LABSin, ovet Tukholman keskustassa (Vasagatan 23). Enfo tarjoaa digitaaliselle konsepti- ja tuotekehitykselle innovatiivisen ympäristön, jossa strategia, design ja tekniikka ovat avainasemassa.

Ota yhteyttä

KAHVIA VAI TEETÄ? Piipahda luonamme.
TUTUSTU mitä me osaamme ja teemme
TUTUSTU mitä me osaamme ja teemme

Close

Osaamisalueet

”Kaikkein vaarallisinta on olla tekemättä mitään”, sanoo Enfon Digital Evangelist Niklas Thulin. ”Digital Dimension | LABS toimii yritysten digitaalisten ratkaisujen lähtöpisteenä. Autamme asiakkaitamme konkretisoimaan digitalisaation ongelmia ja tarjoamaan heille ratkaisuja niihin. Toimitamme kymmenessä viikossa valmiin prototyypin esimerkiksi uudesta sovelluksesta,” Thulin kertoo. 

”Autamme asiakkaita sekä strategisella että operatiivisella tasolla, kun he muuttavat palveluitaan ja tuotteitaan tulevaisuuden digitaalisiksi tuotteiksi,” toteaa Thulin.

Kaksi Enfon asiakasta, maksupalveluyritys Klarna ja teollisuusyritys ESAB, ovat jo aloittaneet yhteistyön Enfon Digital Dimension | LABS -tiimin kanssa:

”Yhteistyö Enfon kanssa on auttanut meitä ymmärtämään asiakassegmenttiämme ja sen asiakaskokemusta entistä paremmin”, sanoo Klarnan Nordic Director of Partnerships Jeanette Anttila

”Minuun on tehnyt suuren vaikutuksen se, kuinka nopeasti Enfo ymmärsi, mistä liiketoiminnassamme on kyse, ja kuinka he ovat tunnistaneet uusia mahdollisuuksia, joilla voimme parantaa asiakaskokemusta. Meille Enfon Digital Dimension | LABS on ideointi- ja innovointikumppani asiakaskokemuksen parantamisessa, kun Klarnan palveluita käytetään uusissa yhteyksissä”, Anttila jatkaa.

”Meillä ei ollut osaamista teollisesta esineiden internetistä (IoT), ja etsimme kumppania, joka hallitsee IoT:n yhtä hyvin kuin me hitsauksen. Enfo osoittautui täydelliseksi kumppaniksi”, kertoo ESABin WeldCloudin globaali tuotantojohtaja Roul Kierkels

WeldCloud on IoT-ratkaisu, joka voitti Lyonissa parhaan digitaalisen työkalun innovaatiopalkinnon. ”Olemme yhdessä Enfon kanssa kehittäneet WeldCloudin, jossa hitsauslaitteistomme on integroitu erilaisten informaatiojärjestelmien kanssa. Tämä on tehostanut työtapojamme ja optimoinut prosessejamme. Kaikki keräämämme data toimii lisäksi tutkimuksen, kehitystyön ja analysoinnin lähteenä. Olemme jo huomanneet, että asiakkaamme säästävät 15–45 % tuotantokuluissaan,” Kierkels toteaa.

Digital Dimension | LABS avataan 31. toukokuuta. Uudet ja jo olemassa olevat Enfon asiakkaat voivat osallistua tilassa pidettäviin seminaareihin ja työpajoihin, jotka kannustavat digitaaliseen innovointiin ja muutokseen. Digital Dimension | LABS tarjoaa jännittäviä mahdollisuuksia erilaisten yritysten asiakassuhteiden ja liiketoimintamahdollisuuksien kehittämiseen.

Lisätietoja:
Niklas Thulin, Digital Evangelist, Enfo, puh. +46 736 84 06, niklas.thulin@enfo.se
Josefine Envall, Manager, Digital Dimension | LABS, puh. +46 70 872 43 40, josefine.envall@enfo.se

Digital Dimension | LABS 
Experiment. Create. Disrupt.
Enfo on koonnut Digital Dimension LABSissä voit varmistaa digitaalisen tulevaisuutesi. Se on paikka, jossa teemme kanssasi yhteistyötä ja muotoilemme sinulle aivan uudenlaisen liiketoiminta-ajatuksen. Uusia liiketoimintamalleja lanseerataan päivittäin. Jos mietit seuraavan askeleen ottamista kohti digitaalista tulevaisuutta, olet tullut oikeaan paikkaan.

Enfo – Yksinkertaisempaa, sujuvampaa ja älykkäämpää liiketoimintaa Digitaalisessa Dimensiossa
Enfo on pohjoismainen IT-palvelutalo, joka tuottaa liiketoimintaratkaisuja, talousprosesseja ja
IT-palveluita. Autamme asiakkaitamme toimimaan digitaalisessa dimensiossa luomalla innovatiivisia digitaalisia ratkaisuja asiakkaittamme liiketoiminnan kehittämiseen, uudistamiseen ja parantamiseen. Enfon liikevaihto on 128 miljoonaa euroa (2016) ja yrityksessä työskentelee 1 000 erikoisasiantuntijaa Suomessa ja Ruotsissa. Lisätietoja osoitteessa enfogroup.com.