Lehdistötiedote elokuuta 16, 2017

Enfo virtaviivaistaa toimintaansa

Enfo-konserni päivittää liiketoimintarakennettaan. Muutoksen tavoitteena on nopeuttaa strategian toteuttamisedellytyksiä ja parantaa toiminnan asiakaslähtöisyyttä.

Ota yhteyttä

KAHVIA VAI TEETÄ? Piipahda luonamme.
TUTUSTU mitä me osaamme ja teemme
TUTUSTU mitä me osaamme ja teemme

Close

Osaamisalueet

Samalla yhtiö käynnistää tehostamisohjelman, jonka avulla toimintaa pyritään virtaviivaistamaan. Tehostamisohjelmaan liittyy myös mahdollisia henkilöstövähennyksiä, joiden arvioidaan koskevan noin 70 henkilöä konsernin kaikissa toiminnoissa Suomessa ja Ruotsissa. Konsernin palveluksessa oli kesäkuun 2017 lopussa 980 henkilöä. Pääosan henkilöstövähennyksistä arvioidaan kohdistuvan esimies- ja hallinnollisiin tehtäviin. Yhteistoimintaneuvottelut henkilöstön kanssa käydään molemmissa maissa voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti. 

"Strategiamme mukaisesti keskitymme vahvistamaan vahvoja kasvu-alueitamme kuten integraatio- ja data-analytiikkapalvelut. Näissä palveluissa osaajapula rajoittaa kasvumahdollisuuksiamme. Esimiestyön luonne on muuttunut hallinnollisesta valmentavaan suuntaan. Lisäksi pystymme automaation avulla vähentämään hallinnollisia rutiinejamme. Näistä syistä virtaviivaistamme toimintaamme ja lisäämme toiminnan asiakaslähtöisyyttä”, toteaa Enfon toimitusjohtaja Arto Herranen.


Lisätietoja:
Arto Herranen, CEO, Enfo, puh. 044 719 3000 sähköposti: etunimi.sukunimi@enfo.fi

Enfo - Yksinkertaisempaa, sujuvampaa ja älykkäämpää liiketoimintaa digitaalisessa dimensiossa
Enfo on pohjoismainen IT-palvelutalo, joka tuottaa liiketoimintaratkaisuja, talousprosesseja ja IT-palveluita. Autamme asiakkaitamme toimimaan digitaalisessa dimensiossa luomalla innovatiivisia digitaalisia ratkaisuja asiakkaittamme liiketoiminnan kehittämiseen, uudistamiseen ja parantamiseen. Enfon liikevaihto on 128 miljoonaa euroa (2016) ja yrityksessä työskentelee 1 000 erikoisasiantuntijaa Suomessa ja Ruotsissa