Lehdistötiedote maaliskuuta 09, 2018

ENFO OYJ:N VUOSIKERTOMUS 2017 JULKAISTU

Enfo Oyj:n vuosikertomus 2017 ja tilinpäätös tilikaudelta 2017 on julkaistu pdf-muotoisena Enfon verkkosivustolla englannin- ja suomenkielisenä.

Ota yhteyttä

KAHVIA VAI TEETÄ? Piipahda luonamme.
TUTUSTU mitä me osaamme ja teemme
TUTUSTU mitä me osaamme ja teemme

Close

Palvelut

Enfo Oyj:n vuosikertomus 2017 ja tilinpäätös tilikaudelta 2017 on julkaistu pdf-muotoisena Enfon verkkosivustolla englannin- ja suomenkielisenä:

http://www.enfo.fi/Tietoa-sijoittajille

http://www.enfogroup.com/Investor-relations

Vuosikertomus sisältää konsernitilinpäätöksen, hallituksen toimintakertomuksen, selvityksen hallinto- ja ohjausjärjestelmästä sekä tilintarkastuskertomuksen.

 

Lisätietoja:

Christian Homén, talousjohtaja, p. 040 750 6902, christian.homen@enfo.fi

 

Datavetoista liiketoimintamuutosta. Enfo on pohjoismainen IT-palveluyritys, joka mahdollistaa asiakkaidensa datalähtöisen liiketoimintamuutoksen. Enfo kehittää ja ylläpitää datavetoisia ratkaisuja sekä palveluita asiakkaidensa kanssa. Osaamisemme kattaa infrastruktuurin datan hallintaan, integraatiot ja analytiikan datan hyödyntämiseen liiketoimintastrategian toteuttamisessa ja kehittämisessä sekä digitaaliset palvelut uusien liiketoimintaratkaisujen mahdollistamiseksi. Työskentelemme 900 asiantuntijan voimin älykkäämmän maailman puolesta, jossa teknologia voimaannuttaa yksilöitä, yrityksiä ja yhteiskuntaa.