Grethe Mona Pettersen

Lehdistötiedote syyskuuta 13, 2018

Enfo vahvistaa läsnäoloaan Norjassa

Enfo Group on jatkossa entistä vahvemmin läsnä Norjan markkinoilla. Yhtiön tavoite on tukea yhä useampaa paikallista asiakasta datan hallinnassa, jalostamisessa, analysoimisessa ja järkevässä käytössä. Grethe Mona Pettersen, kokenut IT-alan asiantuntija, aloittaa Enfolla Norjan ratkaisumyynnin ja asiakkuuksien päällikkönä.

Ota yhteyttä

KAHVIA VAI TEETÄ? Piipahda luonamme.
TUTUSTU mitä me osaamme ja teemme
TUTUSTU mitä me osaamme ja teemme

Close

Palvelut

Pettersenillä on yli 30 vuoden kokemus IT-alalta sekä teknisistä että myynnillisistä ja asiakkuudenhallinnan tehtävistä. Hänen vahvalla strategisella näkemyksellään ja laajalla kontaktiverkostollaan on merkittävä rooli Enfon viedessä toimintansa Norjassa uudelle tasolle. Ajankohta on paikallisille IT-markkinoille ratkaiseva. 

“Enfon osaaminen ja asiakkaille tuoma lisäarvo houkuttelivat minut mukaan. Enfo keskittyy ratkaisuihin ja asiakkaille luotavaan arvoon. Erittäin ammattitaitoiset konsulttimme kykenevät auttamaan asiakkaita tekemään oikeita, pitkälle tulevaisuuteen vaikuttavia päätöksiä monimutkaisilla markkinoilla”, Pettersen sanoo.

Pettersenin mukaan norjalaiset yritykset ovat valmiita nopeaan skaalautumiseen, jota myös Enfon kasvava panostus pilveen tukee. Enfo kykenee lisäksi auttamaan norjalaisia asiakkaitaan hybridialustoissa, datan hallinnassa, liiketoimintaratkaisuissa, mukaan lukien uudet digipalvelut, sekä tarjoamalla ympärivuorokautista ja -vuotista tukea digitaalisille ratkaisuille monialustaisessa ympäristössä. Pettersen uskoo, että yhtiön pohjoismainen ulottuvuus ja vahva läsnäolo Suomessa ja Ruotsissa ovat sille etu myös Norjassa. Hänen toimistonsa sijaitsee Oslon keskustassa.

“Yritysten menestyminen tulee tulevaisuudessa riippumaan niiden kyvystä tehdä nopeita muutoksia liiketoimintaansa. Tämä vaatii vahvaa luottamusta asiakkaan ja palveluntarjoajan välillä, minkä Enfo tarjoaa. Toinen avaintekijä on yrityksen ja sen verkoston hallitseman datan arvon ymmärtäminen ja hyödyntäminen yhä suuremman arvon luomisessa”, Pettersen sanoo.

Enfon EVP Sales Andreas Wickell iloitsee Pettersenin nimityksestä.

“Grethe Monan CV kattaa Telenorin ja Affecton kaltaisia merkittäviä toimijoita. Hänen näkemyksillään on meille suurta arvoa käynnistäessämme kasvuamme Norjassa. Tulemme tukemaan paikallisia asiakkaitamme auttamalla heitä hallitsemaan kokonaisuuksia ja luottamaan pilveen sekä tarjoamalla aidosti välittävän asiakassuhteen – aivan kuten teemme jo kotimarkkinoillamme Suomessa sekä Ruotsissa, josta tulee yli puolet liikevaihdostamme”, hän sanoo.

 

Lisätietoja:

Andreas Wickell, EVP Sales, Enfo Oyj, +46 7060 74052

Grethe Mona Pettersen, Sales Manager, Norway, Enfo Oyj, +47 4848 4100

 

Datavetoisen liiketoimintamuutoksen puolesta

Enfo on pohjoismainen IT-palvelutalo, joka mahdollistaa asiakkaidensa datavetoisen liiketoimintamuutoksen. Hallitsemme hybridialustat, liiketoimintaratkaisut, mukaan lukien uudet digipalvelut, sekä niiden monitahoiset kokonaisuudet, ja tuomme yhteen relevanttia dataa älykkäämmän liiketoiminnan puolesta. Maailmassa, jossa datan määrä kasvaa eksponentiaalisesti, integroimme datavarannot niin konesaleissa kuin julkisissa ja yksityisissä pilvissä. Kehitämme ja ylläpidämme digitaalisia ratkaisuja, ja tuemme asiakkaitamme kokonaisuuksien hallinnassa. Yli 900 alan asiantuntijaamme työskentelevät älykkäämmän maailman puolesta, jossa teknologia voimaannuttaa niin yksilöitä, yrityksiä kuin yhteiskuntaa.

enfo.fi

 

(kuva: Thomas Brun / NTB production)