Lehdistötiedote

Lehdistötiedote elokuuta 24, 2018

Nina Annila Enfon johtoryhmään

Nina Annila on nimitetty data-alustayksikön johtoon sekä konsernin johtoryhmään. Hän aloittaa uudessa tehtävässään 24. elokuuta.

Ota yhteyttä

KAHVIA VAI TEETÄ? Piipahda luonamme.
TUTUSTU mitä me osaamme ja teemme
TUTUSTU mitä me osaamme ja teemme

Close

Palvelut

Annila on taustaltaan matemaatikko, ja hänellä on monipuolinen kokemus sekä IT-sektorilta että Enfosta. Tähänastisen uransa aikana hän on työskennellyt IT ulkoistuspalvelujen ja järjestelmätoimitusten sekä myynnin ja asiakashallinnan parissa. Kaikissa tehtävissään Annila on keskittynyt asiakkaiden palvelujen pitkän aikavälin kehitykseen ja saavuttamaan konkreettisia tuloksia. Annila palasi yhtiöön vuonna 2010 työskenneltyään välillä muualla ja oli Enfon johtoryhmän jäsen vuodesta 2011 vuoteen 2013.

”Ninalla on todistetusti vahva monialustaosaaminen sekä kyky tukea Enfoa liiketoimintaa tukevien palvelujen tarjoamisessa. Hänen taustansa sekä asiakkaiden että myyjän puolelta on avainasemassa valjastaessamme laajaa osaamistamme muutosta aktiivisesti ajavan kumppaniverkoston käyttöön”, sanoo Enfon toimitusjohtaja Seppo Kuula.

Annila näkee Enfon alansa perinteisten ajatusmallien rikkojana, joka auttaa asiakkaitaan hallitsemaan, jalostamaan, analysoimaan ja käyttämään dataa. Hän uskoo useiden pitkäaikaisten asiakassuhteiden kertovan jaetusta luottamuksesta.

”Odotan Enfon ottavan entistä merkittävämmän roolin järjestelmä- ja prosessipuolella. Luotan vahvasti Enfon asiantuntijoiden asenteeseen ja ketteryyteen sekä kykyymme luoda arvoa yhdessä asiakkaidemme ja kumppaniemme kanssa nopeasti muuttuvassa ympäristössä”, hän sanoo.

 

 

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Seppo Kuula, Enfo Oyj, 040 370 0032

Nina Annila, EVP, Data platforms (24.8.2018 lähtien), Enfo Oyj, +358405921063

 

 

 

Datavetoisen liiketoimintamuutoksen puolesta

Enfo on pohjoismainen IT-palvelutalo, joka mahdollistaa asiakkaidensa datavetoisen liiketoimintamuutoksen. Hallitsemme hybridialustat, liiketoimintaratkaisut, mukaan lukien uudet digipalvelut, sekä niiden monitahoiset kokonaisuudet, ja tuomme yhteen relevanttia dataa älykkäämmän liiketoiminnan puolesta. Maailmassa, jossa datan määrä kasvaa eksponentiaalisesti, integroimme datavarannot niin konesaleissa kuin julkisissa ja yksityisissä pilvissä. Kehitämme ja ylläpidämme digitaalisia ratkaisuja, ja tuemme asiakkaitamme kokonaisuuksien hallinnassa. Yli 900 alan asiantuntijaamme työskentelevät älykkäämmän maailman puolesta, jossa teknologia voimaannuttaa niin yksilöitä, yrityksiä kuin yhteiskuntaa.