TUTUSTU mitä me osaamme ja teemme
TUTUSTU mitä me osaamme ja teemme

Close

Palvelut

Webinaaritallenne marraskuuta 07, 2017

TUOTTEISTA PALVELUIKSI - DIGITALISAATION VAIKUTUKSET VALMISTAVALLE TEOLLISUUDELLE

Valmistavan teollisuuden digitaalisesta muutoksesta on käytetty ilmausta neljäs teollinen vallankumous. Vähän kerrallaan yritykset heräävät näihin digitalisaation uhkiin ja mahdollisuuksiin. Digitalisaatio vaikuttaa koko arvoketjuun aina tuotteiden johtamisesta, strategiaan jakeluketjuun sekä jatkopalveluihin. Samaan aikaan asiakkaiden vaatimukset toimittajille ovat kasvaneet, kun he vaativat heidän liiketoimintansa tuntemusta sekä parantamista.

Ota yhteyttä

KAHVIA VAI TEETÄ? Piipahda luonamme.

Valmistavan teollisuuden prosessit tuottavat enemmän dataa, kuin mikään muu toimiala, joten mahdollisuudet ovat lähes rajattomat. Digitaalisaation hyödyt voivat olla kustannussäästöjä, älykkäämpiä tuotteita, lisäarvopalveluita tai jopa kokonaan uusia liiketoiminta- ja ansaintamalleja. 

Uskomme digitalisaatiosta keskustellessa käytännönläheiseen lähestymistapaan. Webinaarissamme Enfon Digital Evangelist Niklas Thulin jakaa kokemuksiaan projekteista, joissa hän on ollut auttamassa valmistavan teollisuuden asiakkaita heidän digitaalisella matkallaan.

Webinaarissa käsittelemme seuraavia aiheita:

  • Mitä digitaalinen transformaatio tarkoittaa valmistavalle teollisuudelle?
  • Kuinka aloittaa digitaalinen matka, niin että saat tuloksia nopeasti
  • Lessons learned – virheet jotka välttää aikaisessa vaiheessa
  • Tulevaisuuden trendit valmistavassa teollisuudessa

 Webinaari on englanniksi.

KATSO WEBINAARITALLENNE