Ota yhteyttä

KAHVIA VAI TEETÄ? Piipahda luonamme.
Enfo Careers

CAREER huhtikuuta 26, 2018

Data- ja analytiikkakonsultti

Työpaikan sijainti: Espoo, Tampere tai Lahti

MISTÄ ON KYSE

Etsimme riveihimme uutta Data- ja analytiikkakonsulttia. Olet joko kokenut asiantuntija tai saanut vasta ensimmäisen kosketuksesi tietovarastointiin tai analytiikkaan. Tässä vaiheessa työuraasi koet merkitykselliseksi löytää työyhteisön, jossa ammattitaitoasi ja yhteistyökykyäsi arvostetaan. Me puolestamme haluamme panostaa jatkuvaan kehittymiseesi työssä.

Sinulla on jo jonkin verran kokemusta projektityöskentelystä ja toimit mielelläsi asiakasrajapinnassa.  Asiakasprojekteissamme työskentelee yleensä 2-4 konsulttia ja projektimme kestot vaihtelevat kuukaudesta lähes vuoteen.

Kokemusta sinulta löytyy joistakin seuraavista tekniikoista:

  • SQL
  • SSIS, Informatica tai Pentaho
  • Relaatio tietokannat
  • Tietomallinnus ja mallinnusvälineet
  • IBM Cognos, Microsoft SSAS, SSRS, Power-BI tai jokin muu analytiikkatyökalu

Projektityötä tehdään asiakkaan toiveiden mukaisesti joko heidän työtiloissaan, Enfon toimipisteessä tai etätyönä. Valtaosa asiakkaistamme sijaitsee pääkaupunkiseudulla.

MILTÄ ONNISTUMINEN NÄYTTÄÄ 

Tehtävien sujuva hoitaminen edellyttää soveltuvan kokemuksen lisäksi myös halua ratkaista asiakkaiden ongelmia sekä hyviä kirjallisia ja suullisia kommunikointitaitoja. Kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi.

Tässä työssä tärkeä menestymisen työväline on asenne. Konsulttina toimit asiakasrajapinnassa. Olet osa tiimiä, joka on yhtä kuin tekijöidensä osaamisen, yhteistyön ja työn ilon summa. Haluat työskennellä yhteisten tavoitteiden eteen, et omien etujesi. Lisäksi haluat edelleen kehittyä ja kehittää ammattitaitoasi.  

TUNNISTATKO SINÄ ITSESI TÄSTÄ?

Suhtaudut työhösi vastuuntuntoisesti, mutta et ryppyotsaisesti. Työskentely vaihtuvissa projekteissa asiakkaiden kanssa kiehtoo sinua. Tässä vaiheessa uraasi olet oppinut arvostamaan myös mahdollisuutta yhdistää sujuvasti työ ja yksityiselämäsi. Haluat olla osa organisaatiota, joka kykenee tarjoamaan uskottavat resurssit ja mahdollisuudet ammatilliseen onnistumiseen ja työn.

HAKUOHJEET

Voit Hakea näihin tehtäviin jättämällä PDF-muotoon tallentamasi CV ja saatekirje hakulinkin kautta rekrytointijärjestelmäämme.

 

TEE HAKEMUS

 

Tietovarastointikonsultin tehtävään ja rekrytointiprosessiin liittyviin kysymyksiin sinulle vastaa mielellään rekrytoiva esimies, Terhi Mattila (Vice President, Business Transformation) numerossa +358 50 376 0241 tai sähköpostitse terhi.mattila@enfogroup.com

Analytiikkakonsultin tehtävään ja rekrytointiprosessiin liittyviin kysymyksiin sinulle vastaa rekrytoiva esimies, Tommi Salmi (Vice President, Business Transformation) numerossa +358 40 555 4440 tai sähköpostitse tommi.salmi@enfogroup.com

 

Huomaathan kuitenkin, että uuden tietosuoja-asetuksen mukaisesti voimme vastaanottaa hakemuksia vain rekrytointijärjestelmäämme, jossa meillä on mahdollisuus varmistaa henkilötietojesi asianmukainen käsittely.