Ota yhteyttä

KAHVIA VAI TEETÄ? Piipahda luonamme.

Lead Developer to Enfo Integration helmikuuta 09, 2018

Are you the lead integration developer we are looking for?

Enfo is a company based on a smaller specialist team supported by a large and safe organization. We share the best of both worlds and value our employees' commitment highly. We want to develop our customer relationships into strong partnerships and on our journey we aim to develop both as people, teams and organizations. By offering innovative IT, digital business solutions and by being helpful and forward looking, we help the customers to realize their strategies.

Vi är övertygade om att våra motiverade, drivna och hjälpsamma kollegor med passion för resultat och naturlig laganda är en stor anledning till framgång. Framgång både på ett personligt plan, som team och i kundprojekt. Varje medarbetare är viktig och har både möjlighet och ansvar att se, analysera och vidareutveckla sig själv och sin omvärld. Enfo har expertkunskapen och engagemanget att lösa framtidens utmaningar.

På Enfo älskar vi att leka med nya prylar och är alltid angelägna om att undersöka och lära nya områden som Integrated Augmented Reality, IoT, Hybrid Cloud Solutions, Image Recognition och Machine Learning. Men naturligtvis också arbeta med mer klassiska integrationsplattformar. Vi drivs av våra kunder och våra kunder driver oss ständigt framåt-  vi är experterna och vi håller oss i framkant, vi utvecklas ständigt som företag och ser den individuella utvecklingen hos våra konsulter som något självklart. Vi älskar också att hjälpa. Inte bara våra kunder utan också att delta i och utveckla samhället. Enfo arbetar aktivt med socialt ansvar (CSR) och värnar om vår miljö, när vi pratar värderingar är det inte bara prat. Det är handling. Enfo stödjer bland annat en dataskola i Kenya där vi är med finansiellt och bidrar med kunskap och material. Vi jobbar även med mentorskap och föreläsningar.

Just nu söker Enfo Integration en lead developer. Som lead developer arbetar du i ett av våra DevOps-team i nära samarbete med kunden och dina fantastiska kollegor för att skapa och utveckla IT-lösningar för att lösa våra kunders affärsutmaningar. Du kommer att ha möjlighet att arbeta i team som hanterar allt från arkitektur, design, utveckling och förvaltning. Kundteamen jobbar självständigt men samverkar och utbyter ständigt erfarenheter med andra team inom Enfo.  Vi utbildar gärna varandra och delar med oss av våra kunskaper och erfarenheter till våra kollegor.

Vem är du?

Du är en person som drivs av utmaningar och du älskar att få vara kreativ i ditt jobb. En öppen, nyfiken problemlösare som trivs bäst i en varm och vänlig atmosfär med inspirerande kollegor. Att du med glädje delar med dig av information och ber om hjälp när du behöver det ser vi som självklart.

 Vi ser gärna att du har erfarenhet av att jobba agilt med molnbaserad utveckling t.e.x Azure, Amazon eller Google. Har du dessutom erfarenhet av någon integrationsplattform så är det meriterande.

 Du har akademisk bakgrund och är van att leda andra. Du är en god kommunikatör och inspirerar andra att bli sitt bästa!

 Vi strävar efter en jämn könsfördelning i organisationens alla led. Vår målsättning är lika andel män och kvinnor i ledande befattningar. Vi ska ha en tydlig rekryteringsprocess som stöder vår målsättning om att ha en jämn könsfördelning.

På Enfo är en av våra grundvärderingar ”work-life balance” och innebär att alla medarbetare skall må bra på jobbet och alla anställda skall kunna kombinera arbete med familjeliv och andra intressen. Du kan få en djupare bild om allt spännande vi gör på Enfo på enfo.se.

Ansök här