Digitaalinen dimensio

Digitaalinen dimension

YKSINKERTAISEMPAA, SUJUVAMPAA JA ÄLYKKÄÄMPÄÄ LIIKETOIMINTAA DIGITAALISESSA DIMENSIOSSA

Digitalisaatio on uusi ilosanoma. Sen tarjoamat mahdollisuudet tuntuvat loputtomilta. Pelastus on kulman takana. Mutta mitä sinun tulisi tehdä kaikilla uusilla digitaalisilla mahdollisuuksilla? Vastaus on yksinkertainen: hyödynnä mahdollisuuksia liiketoimintasi parantamiseen nyt ja valmistaudu niiden avulla tulevaisuuden liiketoimintaan. Enfo tarjoaa mallin, jolla pääset liikkeelle. 

Keskeistä on IT:n siirtäminen liiketoiminnan ytimeen ja vastaaminen oman organisaation ja ympäröivän maailman alati kasvaviin kehitysvaatimuksiin: täytyy ymmärtää, mitä asiakkaat ja asiakkaan asiakkaat haluavat IT:ltä. Haasteena on käytännön toteutus. Oletko varma, mihin suuntaan yrityksesi ja liiketoimintasi ovat menossa? Vai onko sinulla epämääräisempi visio jostain uudesta, jota ei ole aikaisemmin tehty? Jonkin täysin ennen näkemättömän visioiminen on aina vaikeaa. Siksi me olemme purkaneet kyseisen matkan yksinkertaiseksi ja käytännönläheiseksi malliksi, joka kattaa kaiken – yksinkertaisella ja käytännönläheisellä tavalla.   

 

  

Iteratiivinen kehitys / Tehokas toteutus

IT-infrastruktuurin, toiminnan kestävän perustan, täytyy toimia. Se on alue, johon on jo tarjolla testatut, luotettavat ja tehokkaat ratkaisut. Tiedät, mitä haluaisit organisaatiosi saavuttavan. Ehkä olet jo löytänyt yrityksellesi parhaat IT-infrastruktuuriratkaisut, ehkä vasta etsit sopivia osia perustan rakentamiseksi. Olipa tilanteesi millainen hyvänsä, tämä alue ei vielä sellaisenaan saa liiketoimintaasi kehittymään, mutta tarjoaa tukevan pohjan, jonka varaan uudet kehityskulut voivat rakentua.

Iteratiivinen kehitys / Eksploratiivinen testaus

Ketteryys tarkoittaa välitöntä kykyä testata uusia ideoita, jotka ehkä voivat vastata asiakkaiden alati muuttuviin tarpeisiin ja vaateisiin. Käytännössä tämä tarkoittaa lähtemistä juoksuun ilman tietoa, onko jalkojen alla edes tietä. Tavoitteena ei tietenkään ole epäonnistua vaan menestyä – ja nopeasti. Tärkeintä on osata ottaa riskejä ilman kokonaisuuden riskeeraamista. Tämä on ketteryyttä digitaalisessa dimensiossa. 

Liiketoimintasi kehittyy ja voit löytää disruptiivisia ideoita, jotka kääntävät kaiken tunnetun päälaelleen ja luovat uusia mahdollisuuksia. Digitaalisessa dimensiossa isoin ei aina ole vahvin vaan usein nopein ja sopeutuvaisin voittaa, sillä niitä ominaisuuksia tarvitaan piilossa olevien markkinarakojen löytämiseen. Kannattaa kuitenkin muistaa, että isokin voi olla nopea. 

Neljä asiakastarinaa maalaavat kokonaiskuvan

Ota meihin yhteyttä, kun haluat sukeltaa oman liiketoimintasi digitaaliseen dimensioon ja kehittää sitä. Me ymmärrämme kokonaiskuvan liiketoimintasi tarpeiden ja tavoitteiden näkökulmasta ja voimme auttaa toteuttamaan strategiasi digitaalisuuden lähtökohdista. Haluamme esitellä asiakasratkaisuja, joissa olemme onnistuneet kattamaan kaiken yksinkertaisilla ja käytännönläheisillä ideoilla.  

Lue lisää:

Ota ensimmäinen askel digitaaliseen dimensioon

Valdation:
* Etunimi:
* Sukunimi:
Yritys:
Puhelinnumero:
* Sähköposti:
Maa:
* Viesti:
Successfully sent!
Could not send the mail, try again later!
TUTUSTU mitä me osaamme ja teemme
TUTUSTU mitä me osaamme ja teemme

Close

Palvelut