TUTUSTU mitä me osaamme ja teemme
TUTUSTU mitä me osaamme ja teemme

Close

Palvelut

Digital Dimension | LABS

Palvelumme

Digital Seminar

Digitaalisen liiketoiminnan kohdalla on tärkeä ymmärtää sekä nykyinen digiasemasi että tulevaisuuden digimahdollisuutesi. Tässä seminaarissa Enfon Digital Evangelist johdattaa sinut digitaalisen kypsyysmallimme läpi ja auttaa tunnistamaan parhaimmat innovaatiokärjet digitaalisen mahdollisuuskarttamme avulla. Tämän jälkeen me annamme suosituksen, mihin digitaalisiin liiketoimintamahdollisuuksiin sinun kannattaa keskittyä.

Palvelumme

Design Workshop

Marssitamme strategian, designin ja teknologian samaan pöytään inspiroimaan ja herättämään ajatuksia. Yhdessä kanssasi tunnistamme kiinnostavimmat sovellusmahdollisuudet, sopivat ”killer appsit”, joilla voit erottua markkinassa, parantaa tehokkuutta, leikata kustannuksia ja jopa muuttaa liiketoimintamalleja.

Palvelumme

Pilotti

Digitaalisten tuotteiden ja palveluiden kehityksessä designiin keskittyvä lähestymistapa on ratkaiseva niin kokeman, kustannusten kuin riskien näkökulmasta. Tämän perusteella olemme kehittäneet W10-suunnittelumallin, jonka avulla voit koko ajan seurata tuotteen tai palvelun suunnitteluprosessia. Tavoitteemme on luoda 10 viikossa toimiva prototyyppi, jossa yhdistyvät ratkaisun kaikki ominaisuudet; design, toiminnallisuudet, viestintä, alustat ja digitaalisuus.

IDEASTA VALMIIKSI TUOTTEEKSI

Design-keskeisen lähestymistapamme ansiosta kehitysprosessimme on sekä luova että tehokas. Tuomme prosessiin mukaan kaikki näkökulmat: kokemuksen, mahdollisuudet, kustannukset ja riskit. Lähestymistapaamme kuuluu myös se, että voit koko ajan seurata suunnitteluprosessia. Tavoitteemme on luoda toimiva prototyyppi 10 viikossa. Prototyypissä yhdistyvät ratkaisun kaikki ominaisuudet; design, toiminnallisuudet, viestintä, alustat ja digitaalisuus.

Toimeksiannon jälkeen prosessi etenee seuraavasti:

1. DESIGN-AJATTELU

Kahden tai kolmen päivän workshopissa luomme yhteistyössä kanssasi idean, keskustelemme sopivista sovelluksista (”killer apps”), arvioimme designia, palveluita ja teknologioita sekä tutkimme, miten uusi ratkaisu voisi aidosti vaikuttaa niin sisäisesti yrityksessäsi kuin laajemmin markkinassa.

2. NÄKÖISMALLIN SUUNNITTELU

Suunnittelemme ja kehitämme näköismallin, jonka avulla saat käsityksen sovelluksen toiminnallisuudesta ja ulkonäöstä. Työkalusettimme ansiosta voimme nopeasti muuttaa ja hienosäätää näköismallia toiveittesi mukaisesti. Näköismalli säästää aikaa ja rahaa sekä auttaa tunnistamaan mahdolliset riskit ja sudenkuopat ennen kuin suunnittelussa edetään pidemmälle.

3. PILOTIN LANSEERAUS

Tässä kohtaa digitaalinen tuote tai konsepti herää henkiin. Design-keskeisen lähestymistapamme avulla voit koko ajan seurata projektin etenemistä. Pilotin arvo piilee siinä, että sekä sinä että asiakkaasi voitte arvioida sen toimivuutta ja täten voit tehdä perusteltua päätöksiä kehityksen jatkosta.

4. LIIKETOIMINNAN TRANSFORMAATIO

Tuo digitaalinen tuote tai palvelu osaksi liiketoimintaasi. Uuden tuotteesi täysimittainen lanseeraus mahdollistaa entistä paremman asiakaskokemuksen ja lisää tuottavuutta - nyt ja tulevaisuudessa.

Enfo Careers

Löydä oma paikkasi digitaalisessa dimensiossa

Kun sanomme digitaalinen strategia ja palvelukehitys, syttyykö päässäsi heti idealamppu? Haluaisitko työskennellä kanssamme kohti tulevaisuuden digitaalisia ratkaisuja? Meillä työskentelee iso joukko erilaisia ammattilaisia

ja tällä hetkellä etsimme muun muassa uusia Digital Strategisteja, Front-End Developereita ja Scrum Mastereita. Lue lisää tai kerro kiinnostuksestasi alla!

Digital Seminars

Digital Seminar for Business Leaders

Lataa

Digital Seminar for Executives and Boards

Lataa

Digital Seminar for IT Executives

Lataa

MUUT OSAAMISALUEET JA TARJOOMAT