Ota yhteyttä

KAHVIA VAI TEETÄ? Piipahda luonamme.
Business Intelligence partners

BI kumppanit

Microsoft

Microsoft logoMicrosoft on johtava BI- ja analyysialustojen toimittaja sekä paikallisesti että Microsoft Azure -pilvialustan kautta. Microsoft tarjoaa laajan valikoiman kaikenlaisia Business Intelligence -palveluita, tietovarastoista edistyneisiin analyyseihin.

Microsoft BI muuntaa yrityksesi data monipuolisiksi visualisoinneiksi, joista pystyt keräämään ja järjestelmään juuri sinulle tärkeää tietoa. Näin pysyt tiedon jäljillä, havaitset trendit ajoissa ja autat liiketoimintaasi. BI-ratkaisua voi käyttää netissä, mikä mahdollistaa raporttien jakamisen organisaatiollesi sekunneissa. SQL Server Analysis palveluiden avulla voit rakentaa kestäviä, uudelleen käytettäviä datamalleja ja tuoda yhtenäisyyttä organisaation koko raportointi- ja analyysitoimintaan.

Microsoft luokiteltiin yhdessä Qlikin kanssa johtavaksi toimijaksi Gartnerin Magic Quadrant for Business Intelligence and Analytics Platforms -analyysissa (helmikuu 2016).

Enfolla on pitkä kokemus ja paljon osaamista Microsoft BI:stä, ja Enfo on Microsoft Gold Partner tietoanalyyseissä. Enfon työntekijät ovat suorittaneet Microsoft P-Seller- ja Partner technology specialist -ohjelmia. Heillä on vankkaa osaamista Microsoftin BI-ratkaisuista ja he tekevät läheistä yhteistyötä Microsoftin tuotekehityksen kanssa.

OTA yhteyttä

Lina Tjerneld
Sales & Marketing Manager, Enfo BI & Analytics
Sähköposti:
lina tjerneld@enfo.se
Puhelin:
+46 73 625 30 40

LUE LISÄÄ OSAAMISESTAMME