Ota yhteyttä

KAHVIA VAI TEETÄ? Piipahda luonamme.
Business Intelligence partners

BI kumppanit

Qlik

Qlik logoRuotsissa kehitetty Qlik on visuaalisten analyysien johtava toimittaja. Noin 36 000 asiakasta käyttää Qlikin ratkaisuja ymmärtääkseen eri lähteistä peräisin olevaa tietoa ja tutkiakseen piiloyhteyksiä tietojen välillä. Tämä tarjoaa asiakkaille uusia näkemyksiä ja ideoita.

Qlik tarjoaa alustaan pohjautuvan visuaalisen analytiikan ratkaisun, joka tuo selkeyttä ja tietoa silloin, kun sitä aidosti tarvitaan - päätöksenteon hetkellä. Näin koko organisaatio pystyy tekemään luotettavia päätöksiä ja liiketoiminnan kehittäjistä ja tietotyöntekijöistä tulee organisaation korvaamattomia sankareita.

Qlik luokiteltiin yhdessä Microsoftin kanssa johtavaksi toimijaksi Gartnerin Magic Quadrant for Business Intelligence and Analytics Platforms -analyysissa (helmikuu 2016). Enfo on Qlik Sense- ja QlikView-ratkaisujen kehittämisen ja hallinnoinnin asiantuntija. Olemme Qlik Elite Solution Provider (korkein kumppanuustaso) ja meidät on valittu vuoden QlikView Partneriksi Ruotsissa vuosina 2013 ja 2014.

Sähköposti:
Puhelin:

LUE LISÄÄ OSAAMISESTAMME