Partner marraskuuta 28, 2017

AMAZON WEB SERVICES

Amazon Web Services (AWS) on valikoima Web-palveluita, jotka yhdessä muodostavat pilvipalveluympäristön, jota Amazon tarjoaa web-pohjaisesti. Niistä keskeisimpiä ja tunnetuimpia ovat Amazon EC2 ja Amazon S3. AWS-hosting-palveluiden tavoite on poistaa hankaluuksia, joita perinteisiin hosting-palveluihin sisältyy.

AWS on tarkoitettu sovellusten tarjoajille, itsenäisille ohjelmistotoimittajille (ISV) ja palveluntarjoajille, jotta sovelluksia on mahdollista ylläpitää nopeasti ja suojatusti – olipa sitten kyseessä olemassa oleva – tai uusi SaaS-pohjainen sovellus. AWS:n sovellusten hosting-ympäristöä voi käyttää AWS Management Consolen tai huolellisesti dokumentoitujen verkkopalvelu-API-rajapintojen avulla. 

Enfo on käyttänyt AWS:ää vuodesta 2008 lähtien. Olemme koonneet laajan organisaation AWS:n tukemista, rakentamista ja kehittämistä varten. Enfon yli 30 sertifioitua kehittäjää selviytyvät vaikeimmistakin asiakasympäristöissä vastaan tulevista haasteista. He ratkaisevat ongelmia ja auttavat muissakin kuin teknisissä asioissa esimerkiksi laatimalla TCO- ja ROI-laskelmia. Lisäksi Enfo tarjoaa identiteetin ja käyttöoikeuksien hallintatuotteita (IAM). Hallintaa virtaviivaistetaan tilirakenteiden avulla. 

Gartnerin Magic Quadrant nelikentän mukaan AWS kuuluu pilvipalveluiden parhaimpiin tarjoajiin sijoittuen nelikentän yläoikealle, eikä ei ole todellisia uhkaajia.