364
Ota yhteyttä

KAHVIA VAI TEETÄ? Piipahda luonamme.

Partner marraskuuta 28, 2017

AMAZON WEB SERVICES

Amazon Web Services (AWS) on valikoima Web-palveluita, jotka yhdessä muodostavat pilvipalveluympäristön, jota Amazon tarjoaa web-pohjaisesti. Niistä keskeisimpiä ja tunnetuimpia ovat Amazon EC2 ja Amazon S3. AWS-hosting-palveluiden tavoite on poistaa hankaluuksia, joita perinteisiin hosting-palveluihin sisältyy.

AWS on tarkoitettu sovellusten tarjoajille, itsenäisille ohjelmistotoimittajille (ISV) ja palveluntarjoajille, jotta sovelluksia on mahdollista ylläpitää nopeasti ja suojatusti – olipa sitten kyseessä olemassa oleva – tai uusi SaaS-pohjainen sovellus. AWS:n sovellusten hosting-ympäristöä voi käyttää AWS Management Consolen tai huolellisesti dokumentoitujen verkkopalvelu-API-rajapintojen avulla. 

Enfo on käyttänyt AWS:ää vuodesta 2008 lähtien. Olemme koonneet laajan organisaation AWS:n tukemista, rakentamista ja kehittämistä varten. Enfon yli 30 sertifioitua kehittäjää selviytyvät vaikeimmistakin asiakasympäristöissä vastaan tulevista haasteista. He ratkaisevat ongelmia ja auttavat muissakin kuin teknisissä asioissa esimerkiksi laatimalla TCO- ja ROI-laskelmia. Lisäksi Enfo tarjoaa identiteetin ja käyttöoikeuksien hallintatuotteita (IAM). Hallintaa virtaviivaistetaan tilirakenteiden avulla. 

Gartnerin Magic Quadrant nelikentän mukaan AWS kuuluu pilvipalveluiden parhaimpiin tarjoajiin sijoittuen nelikentän yläoikealle, eikä ei ole todellisia uhkaajia. 

ota yhteyttä

Valdation:
* Etunimi:
* Sukunimi:
Yritys:
Puhelinnumero:
* Sähköposti:
Maa:
* Viesti:
Successfully sent!
Could not send the mail, try again later!