Partner marraskuuta 28, 2017

IBM

IBM tarjoaa kognitiivisia ratkaisuja ja pilviympäristöä yritysten sekä toimialojen digitalisoimiseksi. IBM perustaa strategiansa innovaatioon ja toimii yli 170 maassa tarjoten toimialakohtaisia kognitiivisia, pilvipalvelu-, Big Data-, analytiikka-, mobiili-, sosiaalisen median liiketoiminnan ja tietoturvaratkaisuja.

Yli 100 vuotta sitten perustettu IBM kuuluu maailman suurimpien ja arvostetuimpien tietotekniikka- sekä konsultointipalveluyritysten joukkoon. IBM keskittyy tarjoaman yrityksille lisäarvoa ja uudistaa itseään jatkuvasti. Mikään muu toimittaja ei tarjoa yhtä kattavaa ympäristöä nykyisiin tarpeisiin auttaen samalla mukautumaan tuleviin tarpeisiin nopeasti ja helposti. IBM sitoutuu jokaisen asiakkaan menestymiseen ja asiakkaiden tarpeiden täyttämiseen tarvittaessa kovalla työllä. 

Enfo on ylpeä toimittuaan IBM Business Partnerina yli 10 vuotta luoden asiakkailleen arvoa esimerkiksi tietoturvaan ja prosessien innovoimiseen IBM:n ohjelmistoratkaisujen pohjalta. Enfo toimii yhteisten asiakkaiden luotettuna neuvonantajana auttaen asiakkaita saamaan lisäarvoa ja muuntautumaan kohti kognitiivista tulevaisuutta toimialaosaamisensa ja sitoutumisensa avulla. 

2017 IBM Cloud Partner of the Year- ja Gold Partner -tunnustukset saaneena Enfo taitavine ammattilaisineen ja IBM Champions -osaajineen tarjoaa käyttöön IBM:n ratkaisujen älykkyyden sekä tuottaa lisäarvoa eri aloilla toimiville asiakkailleen.  

Enfo ja IBM tietävät, että asiakkaat tarvitsevat kumppania, johon voi luottaa, joka ymmärtää toimialan tarpeet ja prosessit sekä osaa varmistaa, että ekosysteemi on turvallinen ja skaalautuva sekä toimii globaalisti ja on läsnä paikallisesti.   

Enfo ja IBM tuottavat yhdessä lisäarvoa, joka auttaa asiakkaita

 • säästämään aikaa ja vähentämään monimutkaisuutta, kun yritys, pilvipalvelu ja laaja ekosysteemi yhdistetään toisiinsa 

 • tuottamaan innovatiivisia palveluita nopeasti yhdistäen kanavat, toimitusmallit ja nykyiset tietovarannot toisiinsa
   
 • jakamaan palveluita ja laajentamaan liiketoimintaprosesseja kasvavaan ekosysteemiin sekä sen ulkopuolelle
   
 • varmistamaan tietojen eheyden suojaamalla tietojen toimituksen digitaalisessa avaruudessa
   
 • hyödyntämään muutoksen sekä tuottamaan lisäarvoa skaalautuvan, luotettavan, reaaliaikaisen ja tapahtumapohjaisen vuorovaikutuksen avulla

  There are several specific IBM Baseline offering, a description of these can be found here. Enfo IBM cloud partner of the year