Partner

Nodinite

Nodinite on ruotsalainen tuote- ja kehitysyritys, joka keskittyy kehittämään ja tarjoamaan IT-integroinnissa tarvittavia tuotteita. Yrityksen juuret ovat konsultoinnissa. Huomasimme jo kauan sitten, että markkinoilla halutaan saada aikaan tehokkuutta ja kustannussäästöjä hyödyntämällä älykkäitä tuotteita, jotka tehostavat integroimista. Nodiniten tavoitteena on toimittaa laadukkaita integroimistuotteita, jotta investoinnit tuottavat nopeasti useilla mittareilla. Nodinite kehittää, hallinnoi ja myy tuotteitaan. Tämä yritys on solminut tuotteiden käyttöönottosopimuksia useiden IT-alan merkittävien toimijoiden kanssa.

Nodinite sisältää seuraavat toiminnot: 

Loki ja arkisto – kaikki integrointiympäristöjen läpi virtaavat tiedot voidaan kirjata lokiin ja arkistoida. Viestit kirjataan lokiin salattuina ja pakattuina, jotta tilaa säästyy ja tietojen asiaton käyttö estetään. Nodinite kirjaa lokiin mitä haluat, niin paljon kuin haluat ja niin pitkäksi ajaksi kuin haluat. 

Valvonta – korjaa ongelmat nopeammin aidon, kattavan valvonnan ja etähallinnan avulla. Järjestelmän integrointiresurssit toimivat luotettavasti sekä paikallisesti omissa tiloissa, hybridiratkaisuna että pilvipalvelussa. 

Raportit – muunna yrityksesi liiketoiminnan kannalta kriittiset tiedot reaaliaikaiseksi päätöksenteon tueksi monipuolisesti visualisoituina. Seuraa trendejä niiden ollessa meneillään ja laajenna liiketoimintaasi. Käytä tietoja Web-pohjaisten API-rajapintojemme avulla. Niiden avulla teollisuusstandardien mukaiset json-rakenteet tuodaan näkyviin työkaluissa, jotka tunna ja joista pidät, kuten Excel, Power BI ja ClickView. 

Dokumentoiminen – salli käyttäjillesi pääsy arvokkaaseen dokumentaatioosi jakamalla tiedot, jotta luodaan perusta aidolle yhteistyölle koska ja missä tahansa. Visualisoi asiakirjasi graafisten mallien avulla ja taulukkomuodossa. Lisäohjelmapohjaisesti toimiva hälytystoiminto lähettää tiedot suoraan säilöstä, joten aikaa ei tarvitse käyttää asiakirjojen pyytämiseen tai etsimiseen. Vähentää turhautumisen aiheuttamaa ajanhukkaa ja säästää rahaa. 
 

Baseline Integration Portal Service on toiminut vuodesta 2016 alkaen Nodinite-tuotteen voimin. Baseline Integration Portal Service on saatavana omissa toimitiloissa tai pilvipalvelussa toimivana. Annamme parhaat käytännöt, ohjeet ja tuotekoulutuksen.