Mobiiliratkaisut mullistavat liiketoimintaa

Mobility

Mobiililaitteiden kasvava suosio avaa mahdollisuuksia yksinkertaistaa, parantaa ja kehittää uusia liiketoimintaprosesseja. Samalla digitalisaatio etenee suurin harppauksin. Digitaalisessa dimensiossa fyysisen ja digitaalisen maailman yhdistyminen mullistaa tuotteiden ja palvelujen lisäksi liiketoimintatapoja.

Digitaaliset laitteet ovat mullistaneet yksityiselämämme, ja seuraavaksi ne muuttavat työskentelytapojamme. Mobiiliratkaisujen myötä muuttuvat myös odotukset siitä, miten yritysten tulee viestiä asiakkaiden, kumppaneiden ja työntekijöiden kanssa. Nykyään asiakkaat vaativat yhä enemmän: hyvin toimivia ja integroituja ratkaisuja sähköiseen kaupankäyntiin ja verkko- ja mobiilisovellusten helppoon ja tehokkaaseen käyttöön. Mobiilisovelluksilla voidaan tehostaa niin sisäisiä kuin ulkoisia prosesseja ja saavuttaa siten kustannussäästöjä.

Nopeaa palvelua tietoturvasta tinkimättä

Vaikka mobiilisovellukset ja -ratkaisut tarjoavat lähes rajattomia mahdollisuuksia, niihin sisältyy myös esimerkiksi hallintotapaan (tiedon hallintaan), tietoturvaan ja palveluiden integrointiin liittyviä epävarmuustekijöitä. Tiedon määrän ja tiedonkulun hallinta on ehdottoman tärkeää, jotta digitaalisilla palveluilla saavutetaan halutut hyödyt.

Kaikkien organisaatioiden haasteena on löytää toimivat alustat sekä integraatio- ja tietoturvaprosessit. Toisaalta ratkaisujen pitäisi olla ketteriä, nopeasti kehitettäviä ja muutettavia, jotta organisaatiot voivat testata uusia ideoita ja liiketoimintasovelluksia.

Enfon erikoisalojen asiantuntijat auttavat yritystäsi tunnistamaan uusia liiketoimintamahdollisuuksia, ratkaisemaan niihin liittyviä ongelmia sekä minimoimaan riskit. Enfon avulla otat vaivattomasti käyttöön mobiilipalveluita ja -sovelluksia. Me siirrämme yrityksesi liiketoiminnan digitaaliselle dimensiolle.

Ulkoistaminen

Voit myös ulkoistaa organisaatiosi mobiiliympäristön joko osittain tai kokonaan Enfolle. Kun Enfo ottaa hoitoonsa esimerkiksi valinnat, hankinnat, tilaukset, päivitykset, ohjelma-asennukset ja vaihdot, organisaatiosi mobiililaitteet ovat aina hallinnassa ja valmiina kaikkiin tilanteisiin.

TUTUSTU mitä me osaamme ja teemme
TUTUSTU mitä me osaamme ja teemme

Close

Osaamisalueet