Tietoturva liiketoiminnan tarpeeseen

Security

Digitalisaation edetessä tarvitaan yhä vankempaa tietoturvaa. Vahvempi tietoturva saattaa kuitenkin tehdä palvelusta käyttäjän kannalta monimutkaisemman. Palvelun monimutkaisuus taas vaikuttaa kielteisesti käyttäjäkokemukseen. Tästä syystä tietoturvaa on mukautettava erilaisiin tarpeisiin ja tehtäviin, jotta liiketoiminnasta saadaan yksinkertaisempaa, sujuvampaa ja älykkäämpää digitaalisen dimension vaatimalla tavalla.

Automaattisella käyttäjähallinnalla yrityksesi voi parantaa tietoturvaa, lisätä tehokkuutta ja pienentää kustannuksia. Käyttäjähallinnalla varmistetaan oikeiden henkilöiden pääsy oikeaan paikkaan oikeaan aikaan. Sillä voidaan hoitaa käyttäjäidentiteettien elinkaarihallinta, pääsynhallinta liiketoimintasovelluksiin, SSO-kertakirjautuminen, (unohtuneiden) salasanojen hallinnointi sekä päivitykset ja loppukäyttäjän itsepalvelu, kuten uusien oikeuksien pyytäminen ja salasanojen palauttaminen.

Parempaa palvelua henkilöstölle ja asiakkaille

Toimiva käyttäjähallinta parantaa merkittävästi käyttäjäkokemusta tehostaen samalla valvontaa ja sisäisten menettelyjen sekä lainsäädännön noudattamista. 

Kun yrityksesi voi hyödyntää käyttäjäkohtaisten kirjautumisratkaisujen koko kirjon ja tarjota asiakkaille asiakasrekisteröinnin ja salasanan palautuksen kaltaisia itsepalveluratkaisuja, pystytte toimimaan entistä joustavammin. Joustavuus mahdollistaa myös uusien liiketoiminta- ja asiakassovellusten sekä B2B-integraatioiden nopeamman käyttöönoton.

Riippumatta siitä, hoidetaanko käyttäjähallinta yrityksesi omalla palvelimella vai pilvipalvelussa, Enfo opastaa sinua prosessin kaikissa vaiheissa tarpeiden määrittelystä tekniseen konfigurointiin. Tarjoamamme ratkaisu mukautuu myös yrityksesi ajan myötä muuttuviin tarpeisiin.


TUTUSTU mitä me osaamme ja teemme
TUTUSTU mitä me osaamme ja teemme

Close

Osaamisalueet